Ovo je postava PSŽ-a koju najavljuju Francuzi: Čak četiri napadača u startnih 11! (FOTO)

lekip očekuje ubitačan napad Parižana na Marakani

Foto: Tanjug/AP

Franuczi najavljuju veoma ofanzivan PSŽ na Marakani protiv Zvezde! Francuski Lekip očekuje da Tomas Tuhel izvede startnu postavu u formaciji 4-4-2, koja je zapravo 4-2-4, jer su bočni napadači Nejmar i Anhel Di Marija, igrači koji su po vokaciji krilni napadači, a ne vezisti.

U špicu će najistureniji biti Kilijan Embape i Edinson Kavani.

Marko Verati bi trebalo da bude ključni čovek u veznom redu i od njega bi trebalo da kreću sve akcije, dok će Marinjoš biti na poziciji zadnjeg veznog.

Na golu se očekuje Đanluiđi Bufon, a odbrana bi trebalo da bude u sastavu: Menije, Tijago Silva, Kimpembe, Bernat.

Sa druge strane, novinar Lekipa očekuje u Zvezdinoj startnoj postavi Vujadina Savića, kao i Ričmonda Boaćija, koji su tek nedavno počeli da treniraju punim intenzitetom i nisu dovoljno spremni za svih 90 minuta.

Nema sumnje je pred odbranom Zvezde veliki izazov, naročito što kapiten Vujadin Savić nije potpuno spreman, a očekuje se da štopera zaigra bek Filip Stojković.

PSŽ je za prolazak u nokaut fazu Lige pampiona siguran samo pobedom na Marakani, dok u slučaju remija postoji nekoliko kalkulacija, a najuđa je ona ako se meč na Enfildu završi rezultatom 4:3 u korist Liverpula.

VIDEO: Tuhel: Veliki je izazov pobediti u Beogradu, ali sve je u našim rukama

(Telegraf.rs)