≫ 

Zvezda menja štopera za PSŽ! Filip Stojković pred izazovom karijere, moraće da zaustavi Nejmara, Embapea, Kavanija...

Biće mu ovo prva utakmica na ovoj poziciji u jednoj ovako velikoj utakmici

  • 23

Crvena zvezda od 21.00 uz prenos na Arena sport 1 na Marakani dočekuje PSŽ u meču 6. kola grupe C Lige šampiona.

Vladan Milojević ponovo nema na raspolaganju najjači sastav zbog povreda pojedinih igrača. Crveno-beli i na ovom meču neće imati na raspolaganju svog kapitena i stuba odbrane - Vujadina Savića, koji je tek nedavno počeo da trenira punim intenzitetom i nije dovoljno spreman za meč protiv Parižana.

Iako je pre meča imao iskristalisan sastav, novi problem za Milojevića i njegov stručni štab jeste to što ni Savićeva alternativa, Srđan Babić, tek nedavno počeo da trenira punim intenzitetom posle jake prehlade, pa postoje velike šanse da kao štoper zaigra Filip Stojković, potvrđeno je Telegrafu od izvora sa Marakane.

Standardni desni bek Zvezde je ovu poziciju igrao nedavno na meču u Subotici protiv Spartaka čitavih 90 minuta, a isto to igrao je i na pripremama u Austriji na nekoliko utakmica, kada je Zvezda imala manjak štopera pre dolaska Miloša Degeneka.

Srđan Babić u duelu sa Embapeom u Parizu; U Beogradu možda nećemo gledati njihove duele; Foto: Tanjug/AP

Nema sumnje da je ovo rizičan potez, ali stručni štab Zvezde na čelu sa Milojevićem očigledno veruje u Stojkovića i smatra da u odnosu na nedovoljno spremnog Babića može bolje da parira atomskoj odbrani PSŽ-a koju predvode Nejmar, Embape i Kavani

U tom slučaju će mesto desnog beka zauzeti Marko Gobeljić, dok će parnjak Stojkoviću na štoperu biti Miloš Degenek.

Sastav Zvezde u tom slučaju izgledao bi ovako: Borjan, Gobeljić, Stojković, Degenek, Rodić, Jovičić, Jovančić, Marin, Ben, Simić, Pavkov.

Podsetimo, Zvezdi je neophodno da pobedi PSŽ da bi ostala u igri za 3. mesto i nastavak takmičenja u Ligi Evrope, ali uz to i Napoli mora da pobedi Liverpul na Enfildu.

Kvota da će se čudo dogoditi, da će Zvezda završiti treća u grupi i nastaviti takmičenje u Ligi Evrope je 75! Pogledajte sve kvote kladionice  MOZZART na specijalne igre za učešće Zvezde u Ligi šampiona.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

VIDEO: Mbape zaboravio da je već bio u Srbiji, pa se nasmejao sam sebi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...

    11. decembar 2018 | 11:52

    Ne moze niko da ih stigne a ne da ih zaustavi. Budimo realni

  • Banne

    11. decembar 2018 | 11:56

    Filip je borac, ali je sporac skromnih mogucnosti.

  • Baster

    11. decembar 2018 | 11:49

    Ne mogu da verujem da će Gobeljića u prvih 11! Pa za ovakvu utakmicu prehlada,koja je prošla,i povreda,osim ako nisi u gipsu,ne postoje! ZVEZDA,navijači,želja za pobedom..leče sve.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA