Duljaj dva puta ponovio rečenicu: "Teško je igrati protiv Zvezde dva puta u 4 dana na njihovom stadionu"

D. U.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Trener crno-belih istakao da su dva naivno primljena gola odlučila polufinale Kupa

Foto: Nikola Tomić

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Partizan sa 2:0 i plasirali su se u finale Kupa Srbije, gde ih čeka duel sa Vojvodinom 23. aprila u Loznici na novom stadionu "Lagator".

Nakon utakmice, pred medije je izašao i Igor Duljaj, koji je za Arenu izneo utiske i istakao je da je njegov tim dobro počeo meč, ali je naivno primio dva gola.

- Na kraju se pamti rezultat, Zvezda je bila bolja za ta dva gola, mi smo odlično ušli u meč, imali smo šanse, napred smo stavili brze igrače i bili smo opasni. Onda smo naivno primili prvi i drugi gol, posle se utakmica otvorila, bilo je dosta prostora za igrače Zvezde, mi smo morali da rizikujemo, stavili smo mnogo igrača u napad, pa smo im otvarali kontre i meč više nije bio izbalansiran - rekao je Duljaj, koji je nahvalio rivala.

- Izuzetno je teško igrati sa Zvezdom dva puta u četiri dana na njhovom stadionu, treba sada da se oporave igrači za nastavak šampionata. Zvezda u svojim redovima ima mnogo iskusnijih igrača, iz ovog derbija smo dobili Baždara, Severinu, Goha, Markovića. To je ono što je pozitivni, zvuči možda kao alibi.

Upitan je i da li je Markovića izveo na poluvremenu zbog žutog kartona.

- On se požalio na bol u kolenu, hteo je da nastavi, nisam hteo da rizikujem da se pogorša povreda, to je jedini razlog zašto je došlo do promene - zaključio je trener Partizana.

(Telegraf.rs)