Ročesti vrlo prosto objasnio šta igrači Zvezde moraju da urade da zaborave na poraz od CSKA (VIDEO)

Okrenuti se narednoj utakmici, izvući pouke iz grešaka...

Nema vremena da se žali za porazom, glave moraju gore, izvući pouke iz poraza, jer slede novi izazovi, poruka je najboljeg igrača Zvezde Tejlora Ročestija posle teškog poraza od CSKA u sedmom kolu Evrolige.

>>> Novinar zaledio pitanjem Alimpijevića, muk je trajao desetak sekundi: Da li Zvezda može da pobedi ako stane šut? (VIDEO)

Amerikanac je sjajno povukao crveno-bele u povoju meča sa sedam vezanih poena, ali je ostao usamljen u napadačkim akcijama...

Moćnom timu kakav je CSKA ne može se ni zapretiti sa samo jednim raspoloženim košgeterom.

- Igrali smo protiv zaista jakog tima i bilo je teško vratiti se u meč posle njihovog vođtsva - rekao je Ročesti posle meča, dodavši:

- Oni su takav tim koji vas natera da skupo platite sve greške koje napravite.

Zvezdi je ovo bio treći vezani poraz u Evroligi, i to pred jedno od najtežnih mogućih gostovanja - Olimpijakosu u Pireju.

- Moramo naučiti iz grešaka koje smo napravili, dići glavu i nastaviti dalje, jer naredni meč igramo već za dva dana. Bićemo motivisani, takvi smo uvek, bilo da igramo kući ili na strani, koji god je tim u pitanju spremni smo za svakog. Treba samo da ostavimo ovaj meč iza nas i da se fokusiramo na narednog rivala.

(Telegraf.rs)