Raj za muške oči: Ivana Španović u seksi kupaćem na Maldivima (FOTO)

Najbolja srpska atletičarka otišla je na zasluženi odmor sa svojim verenikom posle nove uspešne sezone

Ivana Španović je otišla na zasluženi odmor posle nove uspešne sezone u kojoj je odbranila titulu u Dijamantskoj ligi u skoku udalj, a samo zbog nesreće i peha sa brojem koji se odlepio, nije osvojila medalju, i to zlatnu na Svetskom prvenstvu u Londonu.

>>> EKSKLUZIVNI PAPARACO: Ivana Španović kuma na svadbi u Beogradu, lepa je kao kraljica (FOTO)

Najbolja srpska atletičarka sada puni baterije za novu sezonu, i to na egzotičnoj lokaciji, koja joj je očigledno omiljena za odmor. Ponovo je na Maldivima, odakle se javila fotografijama na društvenim mrežama.

Jednu je objavila na svoj Fejsbuk i Tviter profil, sa jahte gde je u zelenom kupaćem, ogrnuta belom providnom haljinom, sa pogledom na prelep prejzaž u pozadini.

Na Maldive je otišla sa svojim verenikom Vladimirom Kumrićem, a na Instagramu je objavila i nekoliko romantičnih fotografija sa zajedničke večere, gde je pokazala i kakav je pogled iz njegove perspektive.

Poslednja fotografija je u kupaćem, gde se Ivana samo delom vidi, a u prvom planu je šarena ruža koju je dobila na poklon, kao i specifična ogrlica, za koju ističe da je njena nova omiljena.

(Telegraf.rs)