NAPORI EMS-a URODILI PLODOM: Majdanpek i okolina imaju struju!

Ekipe Elektromreže Srbije (EMS) su i dalje na terenu, i biće tamo dok funkcionisanje elektroenergetskog sistema u istočnoj Srbiji ne bude potpuno normalizovano

Ekipe Elektromreže Srbije uspele su da premoste kvarove koji su sinoć prouzrokovali ponovni nestanak struje, tako da je snabdevanje električnom energijom sada normalizovano. Nepristupačan teren i loši vremenski uslovi znatno su otežali i usporili otklanjanje posledica havarija.

Članovi dalekovodnih ekipa JP EMS su prethodnih dana u gotovo neizdrživim uslovima postizali nemoguće, ne obazirući se na opasnosti i hladnoću, i stavljajući interse građana iznad brige za sopstvenu bezbednost.

Ekipe su i dalje na terenu, i biće tamo dok funkcionisanje elektroenergetskog sistema u istočnoj Srbiji ne bude potpuno normalizovano.

ELEKTROMREŽA SRBIJE: Hvala građanima na strpljenju, nisu bili zaboravljeni ni u jednom trenutku!

JP EMS se još jednom zahvaljuje građanima na strpljenju i razumevanju.

Takođe, zahvaljujemo se i preduzećima sa kojima sarađujemo, a koja su ustupila svoje resurse na raspolaganje EMS-u, kompanijama PD Elektroistok Izgradnja, Energoprojekt oprema, Energomontaža, Elnos Banja Luka, Elektroizgradnja Beograd i RTB Bor.

Naročitu zahvalnost iskazujemo Sektoru za vanredne situacije MUP-a Republike Srbije, čiji su pripadnici uložili ogromne napore kako bi se stanje normalizovalo.

PANIKA U MAJDANPEKU: Grad i treći dan bez struje, okovan ledom - moguća evakuacija stanovnika!

(Telegraf.rs)