IZAŠAO NAG IZ KUĆE PO ZIMI, NIKO GA VIŠE NIJE VIDEO: Pronađen leš nestalog mladića?

U selu Ručići kod Gornjeg Milanovca pronađen leš dečaka za kojim se traga mesecima. Nesrećni roditelji sve do subote verovali da im je sin živ

Tri meseca smo se nadali da je otišao od kuće i da će se javiti iz daleka. Ali u subotu ujutru potonula je i poslednja nada  - priča očajni Dragutin Ilić za "Informer", otac mladića Bože Ilića (19) koji je 21. decembra 2014. godine u gluvo doba noći izašao go iz porodične kuće u selu Ručići i otad mu se izgubio svaki trag.

Nesrećni roditelji do poslednjeg dana su se nadali da je Boža živ i da će doći izdaleka. Neki su mislili i da je otišao u manastir. Dragutina razjeda i to što nema odgovor na pitanje zašto je te hladne noći Boža istrćao iz kuće i zauvek otišao. On je tad krenuo za sinom, ali ga je ubrzo izgubio iz vida.

- Velika nas je tragedija snašla, iz policije su nas obavestili da je leš pronađen i da će u ponedeljak biti rađena DNK analiza, kako bi se sa sigurnošću znalo o kome je reč - priča nesrećni otac.

JEZIV PRIZOR: Pronađeno unakaženo telo, sumnja se da je u pitanju nestali Božo Ilić (19)!

Na odeljenju patologije čačaanske bolnice urađena je obdukcija, a pored DNK analize biće urađen i otisak zuba da bi se sa sigurnošću utvrdio identitet deteta.

Meštanin Ručića Jelesije Tomić pronašao je beživotno telo dečaka u nabujalom potoku:

- Prvo sam posmislio da je lutka u pitanju, kada sam shavtio da je ljudski leš, pretrnuo sam od straha i prvo sam pomislio da je reč o mladiću koga tražimo od decembra - priča očevidac.

Na glavi leša nije bilo kose, koža na pojedinim delovima je počela da otpada, a lik nije bio prepoznatljiv.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)