STRAVA I UŽAS: Prave specijalitete od pasa (VIDEO)

Gulaš od pasjeg mesa, pohovane šape, mozak i izutrice samo su neki od specijaliteta koje ponosni vlasnik restorana "Čičo" u Vijetnamu nudi svojim gostima

U Vijetnamu, u gradu Hanoi, restoran pod nazivom "Čičo" (što u prevodu znači pseće meso) nudi sva moguća jela i specijalitete od psa. Mnogi koji su probali ovu hranu navode da je gulaš od psećeg mesa daleko ukusniji od bilo kog drugog koji su probali. Restoran se čak specijalizovao i za raznošenje hrane do kuća svojih mušterija.

U kratkom video-zapisu vlasnik restorana ponosno pokazuje kakvi se sve specijaliteti nalaze na meniju njegovog restorana.

Tako u jednom trenutku on iz punog tanjira vadi pohovane pseće šape i pokazuje ih kako bi ih kamera snimila, nakon čega kamerman snima i ostale delove tela mrtvih životinja koje će poslužiti kao specijalitet restorana.

Prikazujući buduće specijalitete, vlasnik sa ponosom izgovara da u njegovom restoranu gosti mogu da probaju i pojedu sve što su ikada želeli od psa, uključujući šape, srce, ali i mozak jadnih životinja.

Upozorenje: Video sadrži uznemirujući sadržaj!

(B. Tasić)