POBEGNI OD KUĆE NA 72 SATA: Tinejdžerke nestaju zbog ove bizarne igre na Fejsbuku?

Ova bizarna tinejdžerska igra je postala poznata javnosti nakon nestanka 13-godišnje devojčice Eme iz Francuske, koja se nakon tri dana vratila kući

Bojana Milošević (15) iz Bara nestala je prekjuče oko 13 časova, a devojčica se nakon 20 sati vratila živa i zdrava. Razlog zašto je napustila porodični dom devojčica nije umela policiji da objasni.

ZBOG OVE IGRICE NA FACEBOOKU NESTAJU DECA: Ako vidite da ovo igraju, odmah ugasite kompjuter!

Gradom su se ubrzo proširile razne glasine, od provedene noći sa momkom, do bežanja kod drugarice zbog svađe sa roditeljima, a sumnja se i na najnoviju igru sa Fejsbuka u kojoj tinejdžeri napuštaju porodični dom 72 sata bez ikakvog prethodnog obaveštavanja porodice o tome.

Ova bizarna tinejdžerska igra je postala poznata javnosti nakon nestanka 13-godišnje devojčice Eme iz Francuske, koja se nakon tri dana vratila kući. Ema je tom prilikom odbila da policiji i roditeljima kaže gde je bila i šta je radila, a umesto toga je samo prokomentarisala da je završila igru pod nazivom "Game of 72".

Psiholog Radmila Stupar-Đurišić ističe da je u ovom slučaju najverovatnije u pitanju takozvana kognitivna greška, odnosno greške u mišljenju koje su uzrok emocionalnih problema.

(Telegraf.rs / Izvor: Dnevne Novine)