KRVAVI POHOD MONSTRUMA S PUŠKOM: Detalji masovnog ubistva koje je zavilo Srbiju u crno

Rade je u kravavi pohod krenuo odmah čim je pušten iz policijske stanice u Kanjiži gde je bio priveden jer je na svadbi napao bivšu ženu Rozu i mlažeg sina Aleksandra nezadovoljan činjenicom da mu se stariji sin oženio Natalijom

Rade Šefer (55) juče je počinio šestostruko ubistvo samo dan nakon sinovljeve svadbe. On je ubio snaju Nataliju (25), njene roditelje Šandora (52) i Karolinu (43) Bajtaji i svoju bivšu suprugu Rožu (47).

Pre nego što je došao u Martonoš, on je otišao u selo Orom, gde je najpre ubio roditelje bivše žene Gizelu (68) i njenog supruga Jenea (74) Traćika (74).

SAMO SI MI BRATA OSTAVIO: Tata, što mi pobi sve najmilije?! (FOTO)

Rade je u kravavi pohod krenuo odmah čim je pušten iz policijske stanice u Kanjiži, gde je bio priveden jer je na svadbi napao bivšu ženu Rozu i mlažeg sina Aleksandra nezadovoljan činjenicom da mu se stariji sin oženio Natalijom. Za sinovljev izbor je krivio bivšu suprugu Rozu.

On je još dok je trajala svadba napao bivšu suprugu. Mlađi sin je odmah pozvao policiju koja je privela šestostrukog ubicu na trežnjenje.

BRAT UBIJENE MLADE: Svadba je bila vesela, a onda je Rade počeo da tuče suprugu!

Čim je pušten ujutru u 6 sati iz policijske stanice odmah se zaputio u kuću u Senti odakle je uzeo pušku i patrone i krenuo u selo Orom.

Tamo je stigao u 7.30.Tamo je najpre usmrtio roditelje bivše supruge Roze, Gizelu i Jenea Traćika.

ŠESTOSTRUKI UBICA NIJE ŽELEO MAĐARICU ZA SNAJU: Hteo je da supruga njegovog sina bude Srpkinja

Odatle se odvezao u do sela Martonoš u kuću snaje Natalije, koju je prvo ubio. Odmah nakon toga je ubio i njene roditelje Šandora (52) i Karolinu Bajtaji (43), kao i svoju bivšu suprugu Rozu Šefer, koja je posle svadbe došla u kuću prijatelja.

Ubica je nakon toga pucao u snajinu tetku Nataliju Danjon i pogodio je u rame. Tada je njen suprug Emanuel Danjon iz Francuske, uzeo stolicu i udario ubicu kako bi zaštitio ranjenu suprugu i maloletnog sina.

UNUK PRONAŠAO MRTVE BABU I DEDU: Novi stravični detalji sa mesta porodičnog pokolja u Kanjiži!

Pretpostavlja se da je taj udarac usmrtio masovnog ubicu.

- Oko pola 10 čuli su se galam i pucnjevi. Iz kuće u kojoj je i dalje bilo svatova izleteo je Emanuel i počeo da doziva na engleskom i francuskom u pomoć. Ubrzo je na ulicu izašla i komšinica Radmila Šafar koja stanuje preko puta i koja je pozvala policiju - priča komšija Matija Kovač.

Ubicu komšije opisuju kao povučenog i mirnog, a policiji nije imao dosije.

On se pre godinu dana razveo od supruge i od tada je živeo u Senti, a njegov sin je posvedočio da je i ranije bilo napeto u porodici da je bio veoma ljubomoran u odnosu sa suprugom Rozom.

(Telegrafa.rs / Izvor: Blic)