OVAKO JE OTET STEFAN ILIĆ: Sigurnosne kamere snimile automobil u koji je dečak ubačen! (VIDEO)

- Vrši se provera svih automobila, svaka informacija je dobrodošla, a dolazi ih mnogo koje se od juče proveravaju. Dosta osoba je privedeno i sa njima se obavljaju razgovori. U potragu se uključila i Rumunija, i za sada imamo pomaka - rekao je načelnik Policijske uprave Pančevo Nikola Popovac

Na internetu je osvanuo video-snimak koji navodno prikazuje trenutak otmice Stefana Ilića koja se odigrala u subotu u Banatskoj Subotici. Na snimku koje su zabeležile sigurnosne kamere vidi se automobil u koji je navodno ubačen Stefan.

I RUMUNIJA TRAŽI MALOG STEFANA: Proširena potraga za nestalim dečakom!

U pitanju je crni automobil, koji stoji na mostu i odmah zatim se velikom brzinom udaljava sa tog mesta.

STEFANOVI RODITELJI SASLUŠANI U POLICIJI: Sumnja se da su izmislili otmicu?

- Vrši se provera svih automobila, svaka informacija je dobrodošla, a dolazi ih mnogo koje se od juče proveravaju. Dosta osoba je privedeno i sa njima se obavljaju razgovori. U potragu se uključila i Rumunija, i za sada imamo pomaka - rekao je načelnik Policijske uprave Pančevo Nikola Popovac.

OVO SE DESILO SEKUND PRE NEGO ŠTO JE STEFAN OTET: Stravični detalji otmice o kojoj bruji cela Srbija! (VIDEO)

NAJNOVIJI DETALJI OTMICE DEČAKA: Izašao na 15 minuta iz kuće i više se nije vratio!

BELA CRKVA BLOKIRANA: Policija traga za Stefanom Ilićem (12) kog su otela trojica muškaraca!

Na pitanja novinara da li su roditelji osumnjičeni, zadržani i pali na poligrafu, rekao je da u interesu istrage i deteta ne može ništa o tome da kaže.

- Jedino što mogu da kažem da niko nije uhapšen i niko nije lišen slobode. Policija je prikupila zapise sa svih video kamera koje snimaju područje oko sela i proveravaju se. Ništa nije prepušteno slučaju. Jedino što mogu da kažem je da policija traga za detetom i crnim automobilom. Više stotina policajaca je a terenu. Od juče niko nije spavao, a policiiji su se javile i kolege koje su na godišnjem odmoru u želju da pomognu da se dete što pre pronađe. Još jednom ponavljam, niko nije zadržan, uključujući i roditelje - istakao je Popovac.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: bcnovosti.blogspot.com)