I RUMUNIJA TRAŽI MALOG STEFANA: Proširena potraga za nestalim dečakom!

Rumunska policija sarađuje sa srpskom, pa je potraga započeta i na teritoriji susedne zemlje

  • 5

Nikola Popovac, načelnik pančevačke policije, izjavio je novinarima u ime Ministarstva unutrašnjih poslova i Direkcije policije da je povodom potrage za nestalim Stefanom Ilićem održao sastanak s nadležnima u rumunskoj policiji i da oni takođe tragaju za njim na teritoriji te države.

STEFANOVI RODITELJI ZADRŽANI U POLICIJI: Sumnja se da su izmislili otmicu?

– I dalje je na snazi blokada područja Policijske uprave Pančevo. Sve policijske patrole za koje je predviđeno da budu na blokadnim mestima su i dalje tamo. Vrši se pojačana kontrola lica i vozila i prelaska državne granice. Svaka informacija koju dobijemo, a mnogo smo ih dobili, proverava se. Dosta lica je privedeno i obavljen je razgovor s njima. U sve mere koje preduzimamo uključeno je i Tužilaštvo i tužilac je s nama. Moje kolege i ja smo od juče na nogama i niko nije spavao. Angažovane su stotine policajaca. Sve mere koje su predviđene Zakonikom o krivičnom postupku su preduzete. Iskoristili smo sve snimke s video-kamera, gde god postoje. Zasad je situacija nepromenjena. Ima određenih pomaka, ali ne bih mogao detaljnije o tome u interesu istrage – kazao je Popovac.

Foto: Milena Đorđević, MUP Foto: Milena Đorđević, MUP

OVO SE DESILO SEKUND PRE NEGO ŠTO JE STEFAN OTET: Stravični detalji otmice o kojoj bruji cela Srbija! (VIDEO)

NAJNOVIJI DETALJI OTMICE DEČAKA: Izašao na 15 minuta iz kuće i više se nije vratio!

BELA CRKVA BLOKIRANA: Policija traga za Stefanom Ilićem (12) kog su otela trojica muškaraca!

On nije odgovorio na pitanja da li je istina da su dečakovi roditelji i dalje u policiji i da su pali tokom ispitivanja na poligrafu.

(Telegraf.rs / Izvor: pancevac-online.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA