Dete joj je ostalo zaglavljeno u vrelom BMW-u, a majka nije dozvolila vatrogascima da RAZBIJU staklo i da ga OSLOBODE! (FOTO)

Mališan je plakao u kolima, a okupljena masa govorila je ženi da dozvoli vatrogascima da razbiju staklo jer je u kolima prevruće i da bi dečak mogao da se uguši zbog nedostatka kiseonika

Jedna žena u kineskom gradu Dživu, izazvala je bes čitave javnosti pošto nije dozvolila vatrogascima da razbiju staklo na njenom BMW-u i izvuku sina koji je bio zaglavljen u kolima.

Kada vidite šta se dogodi kada poliju ovaj auto vodom ODLEPIĆETE! (VIDEO)

Žena je vatrogascima rekla da je automobil preskup kako bi ga uništili.

Njoj su se kola slučajno zaključala i nije mogla da otvori vrata pošto joj se pokvario daljinski ključ

Napolju je bilo više od 30 stepeni i njen sin se u kolima preznojavao od vrućine. Vatrogasci su ubrzo došli, ali je žena insistirala da sačekaju majstora za bravu.

Mališan je plakao u kolima, a okupljena masa govorila je ženi da dozvoli vatrogascima da razbiju staklo jer je u kolima prevruće i da bi dečak mogao da se uguši zbog nedostatka kiseonika. Ipak, ona je tvrdoglavo odbijala da popusti.

U jednom trenutku činilo se da će se dečak onesvestiti pa su vatrogasci bez pitanja ipak razbili staklo i izvukli mališana napolje.

(Telegraf.rs)