(EKSKLUZIVNO) ZAGRLIO SAM AMIRA, PLAKAO JE, A ONDA SE OSMEHNUO! Dirljiva ispovest policajca koji je proslavio Srbiju (FOTO)

"Bilo koja nacija bilo koja vera deca nisu kriva", izjavio je za "Telegraf" Redžep Arifi

Pripadnik MUP-a Srbije, koji je pokazao zašto su Sirijci od svih naroda u našem okruženju zahvalni jedino Srbima je Redžep Arifi iz Preševa, čija je slika na kojoj drži u naručju sirijskog dečaka Amira obišla svet.

DRAGI AJLANE, VOLEO BIH I TEBE DA DRŽIM I LJUBIM: Potresan status policajca heroja iz Preševa (FOTO)

Kad vidite ovu fotografiju SRPSKOG POLICAJCA sa BEBOM izbeglicom, biće vam jasno šta Sirijci misle o nama (FOTO)

Redžep koji nam se prvo zahvalio na podršci, za "Telegraf" kaže da je fotografija nastala u selu Miratovac, kad je majci ovog dečaka umornog od puta ponudio da joj on pridrži dete.

- Pristala je i sela na zemlju, jer više nije mogla da stoji. Dete je plakalo, a posle nekog vremena, kad sam ga zagrlio, počelo je da se smeje i da se igra sa mnom - priča ovaj plemeniti policajac, koji kaže da ne zna ni ko ni kada ih je slikao, već da je samo u jednom trenutku shvatio da je poznat u celom svetu i da ga svi zovu da mu čestitaju.

Iako je među njima bio i ministar policije Nebojša Stefanović, Redžep napominje da je njemu to sasvim normalna stvar.

BILO KOJE NACIJE, BILO KOJE VERE, DECA NIKAD NISU KRIVA: Srbiju danas voli ceo svet ZBOG POLICAJCA REDŽEPA ARIFIJA! (FOTO)

Ljudi, to su sve deca, moramo dobro da se ponašamo prema deci. Bilo koje nacije, bilo koje vere, deca nikad nisu kriva! - poručuje on.

U opisu slike koja je zabeležena ovih dana na makedonskoj granici na kojoj su umorne izbeglice čekale autobus koji će ih odvesti do Preševa, piše da su "Srbi fer i prvi koji emigrante ne tretiraju kao životinje".

Od sada pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)