UHAPŠENA NAJOPASNIJA ŽENA NA SVETU: U svojoj bandi ima 300 ubica, a izdao ju je LJUBAVNIK (FOTO)

"Vrlo malo žena uspelo je da opstane u kartelu, nijedna nije imala veštinu i okrutnost koju je imala La Čina"

Melisa Margarita Kalderon Ojeda (31) iz Meksika jedna je od najopasnijih žena na svetu, a uhapšena je nakon što ju je izdao ljubavnik koji se nagodio sa policijom da u zamenu za informacije o neuhvatljivoj Melisi, dobije manju zatvorsku kaznu.

UJEDINILA JE DVA NAJAČA KARTELA NA SVETU: Ne dajte da vas lepota žene NAJTRAŽENIJEG NARKO-BOSA zavara!

Ojeda koja je u podzemlju poznata kao La Čina bila je na čelu bande od 300 ubica, a odgovorna je za više od 150 ubistava u razdoblju od deset godina u meksičkoj pokrajini Baja Kalifornija Sur. 

Meksičke vlasti obavestile su javnost da je Melisa konačno uhapšena 19. septembra bez ijednog ispaljenog metka i to samo zahvaljujući informacijama koje je odao njen ljubavnik Hektor Pedro Kamarena Gomez, koji je uhapšen nešto ranije. 

Zbog OVE LEPOTICE je meksički narko-bos na spektakularan način pobegao iz zatvora! (FOTO)

La Čina je ušla 2005. godine u svet kriminala, započevši ljubavnu vezu sa pripadnikom kartela Damaso koji je povezan s najpoznatijim meksičkim narko-kartelom Sinaloa. Iako je reč o svetu u kome dominiraju muškarci La Čina je uspela da se za jako kratko vreme popne na vrh organizacione lestvice, zahvaljujući leševima koje je ostavljala iza sebe. 

 

Mik Vigil, bivši šef međunarodnih operacija za DEA (agenciju za borbu protiv droge), izjavio je da je Ojeda bila jedna od najmoćnijih žena meksičkog kartela.

- Vrlo malo žena uspelo je uopšte da opstane u kartelu, nijedna nije imala veštinu i okrutnost koju je imala La Čina - rekao je Vigil.

MAFIJA JE ŽENSKI ROD: Zbog ovih kriminalnih bosica ledi se krv svima u podzemlju (FOTO)

Ojeda je optužena da je lično izvršila devet ubistava. Ona je neposredno pre hapšenja napustila kartel Damaso sa idejom da stvori sopstveni kartel, a zbog toga je došlo do gadnih obračuna među kartelima. Ojeda je uspela da se izvuče. Izgleda da nije ni sumnjala da će joj glave doći ljubavnik, te se opustila i govorila mu o svojim namerama i kretanjima. 

Ojeda je zaboravila da se "najviše informacija izvlači preko kreveta", te ju je to koštalo slobode. 

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

 

(Telegraf.rs/Izvor:jutarnji.hr)