LOMIĆEMO NOGE DŽIHADISTIMA: MAFIJA se uključuje u rat protiv ISIS-a! (VIDEO)

Mafija brine da njihovi prijatelji i porodice budu zaštićeni od ekstremista i terorista, a posebno od "brutalne organizacije koja sebe naziva Islamska država", tvrdi sin mafijaškog bosa

Sin mafijaškog bosa Džona Gambina izjavio je da bi mafija mogla da zaštiti delove Njujorka od Islamske države i da joj rastuća pretnja od globalnog terorizma daje šansu da "pokaže svoju dobru stranu".

OBARANJE RUSKOG AVIONA - Preokret: Turski premijer priznao da je naredio obaranje letelice! (VIDEO)

- Federalcima bi bilo drago da tamo neko polomi džihadistima noge. Ovi ljudi su kao hodajuće mašine. Islamska država im ispira mozak preko Interneta - istakao je.

Federalni istražni biro (FBI) i policija su ograničeni u onome što rade, često reaguju sa zakašnjenjem, nemaju širu sliku o tome šta se dešava zbog "manjka inteligencije", rekao je Ðovani Gambino u intervjuu za jednu holandsku radio stanicu, preneo je "Dejli mejl".

"SRBIJO, SPALIĆE TE PLAMENI RATA!": Islamska država nam preti, kažu da smo deo "ĐAVOLJE KOALICIJE"! (VIDEO)

- Mafija i njeni saveznici su povezani sa naseljima na smislen način. U onim delovima Njujorka gde je uticaj Sicilije snažan, uljezi iz Islamske države ne bi mogli da se nastane - kazao je Gambino.

On je dodao da se mafija brine da njihovi prijatelji i porodice budu zaštićeni od ekstremista i terorista, a posebno "brutalne organizacije koja sebe naziva Islamska država".

Gambino veruje da bi holivudske zvezde, kao što su Al Paćino i Robert De Niro, morali da budu više angažovani u javnosti protiv Islamske države.

Inače, on je odrastao u Toreti, sicilijanskom planinskom području koje gleda na Palermo. Ističe da se ID boji sicilijanske mafije i da je to jedan od glavnih razloga zašto nikada nije pokušala da organizuje svoju ćeliju na Siciliji.

Ovo italijansko ostrvo nikada nije doživelo nijedan teroristički napad i Gambino smatra da mafija može Njujorku da ponudi zaštitu od džihadista, čime bi se na mafiju bacilo novo svetlo.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Tanjug/ Izvor: yahoo.com)