"JELENA NIJE UBIJENA OVDE, SAMO JE TELO BAČENO U KANAL": Meštani Borče u strahu zbog ubice na slobodi! (VIDEO)

Među meštanima vlada mišljenje da je zločin izvršen negde daleko, a da je telo samo bačeno u kanal u Crvenki

Meštani Borče, žive u strahu zbog ubistva pevačice Jelene Marjanovič. Budući da istraga još nije na tragu ubici, svi se brinu za svoje domove, sve dok je ubica na slobodi. Takođe, ne mogu da poveruju da je monstruozan zločin prošao bez ijednog vriska.

"MOJ NEBOJŠA NIJE UBIO JELENU MARJANOVIĆ": Vapaj oca za čijim sinom traga policija zbog ZLOČINA U BORČI! (VIDEO)

- Jako je čudno da se ništa nije čulo. Ima dosta kuća u blizini samog nasipa, ubeđeni smo da bi neko nešto čuo - objašnjavaju komšije Bogosav i Stanika Dimitrije, koji dodaju da među meštanima vlada mišljenje da je zločin izvršen negde daleko, a da je telo samo bačeno u kanal u Crvenki.

POLICIJA "ČEŠLJA" BORČU U POTRAZI ZA UBICOM PEVAČICE: Igor R. saslušan i pušten, traži se njegov brat

Takođe smatraju da Nebojša Rojko nema veze sa zločinom, iako je u bekstvu:

- Ne verujemo da je on, iako ima dosije u policiji, mislimo da momak nije kriv. Njih dvojica nisu ni bili tu, kada se sve to izdešavalo - tvrde  komšije.

JELENA JE POZNAVALA UBICU! Istraga policije usmerena prema BLISKOM OKRUŽENJU PEVAČICE!

Neki od meštana navode, da su tog dana videli Zorana i Jelenu zajedno sa ćerkom, kako se šetaju. Niko posle ne zna šta se izdešavalo.

Istraga je išla u nekoliko pravaca. Prvobitno je policija privela muža, Zorana Marjanovića, koji je pušten posle 48 sati. Nakon toga, nade su polagane u DNK biološke analize, uzete ispod pevačicinih noktiju. Kako DNK analiza nije pokazivala tragove druge osobe, policija je okrenula istragu u drugom smeru.

Ispitivani su meštani i komšije Crvenke i Borče. Juče je bio priveden i Igor Rojko, čija kuća je najbliže nasipu. Posle saslušanja pušten je kući, a sada se traga za njegovim bratom Nebojšom, koji je iz nepoznatih razloga u bekstvu.

(Telegraf.rs)