"MOJ NEBOJŠA NIJE UBIO JELENU MARJANOVIĆ": Vapaj oca za čijim sinom traga policija zbog ZLOČINA U BORČI! (VIDEO)

Tokom jučerašnjeg dana policija je odvela na saslušanje Igora Rojka, čija se kuća nalazi na 200 metara od mesta zločina. Za njegovim mlađim bratom Nebojšom Rojkom, policija još uvek traga, jer je u bekstvu

  • 16

Rasvetljenje ubistva pevačice Jelene Marjanović koje je potreslo celu Srbiju, još uvek nije dobilo epilog. Policija intenzivno traga za ubicom, a u istragu su uključeni svi koji žive na teritoriji Borče i Crvenke. Izjave potencijalnih svedoka, mogu da imaju veliki uticaj na dalji tok istrage.

VIHORA TRAŽE U VEZI SA ISTRAGOM O UBISTVU PEVAČICE: Ako vidite ovog čoveka, odmah obavestite policiju!

Tokom jučerašnjeg dana policija je odvela na saslušanje Igora Rojka, čija se kuća nalazi na 200 metara od mesta zločina. Za njegovim mlađim bratom Nebojšom Rojkom zvanim Vihor, policija još uvek traga, jer je u bekstvu.

POLICIJA NA SAHRANI JELENE MARJANOVIĆ: Da li je ubica bio u masi koja je pevačicu ispratila na poslednji počinak? (FOTO)

Ekipa Telegrafa uputila se u Crvenku, u kuću porodice Rojko. Otac dvojice mladića, Franc Rojko tvrdi da njegov sin Vihor, nije kriv, iako je u bekstvu:

POLICIJA "ČEŠLJA" BORČU U POTRAZI ZA UBICOM PEVAČICE: Igor R. saslušan i pušten, traži se njegov brat

- Moj sin nije kriv, to mogu da potvrdim. Ni Nebojša ni Igor nisu bili tu kada se to dogodilo. On je sitan lopov, i od ranije ima dosije u policiji. Ima neku neodsluženu kaznu i zbog toga je i pobegao. Mislio je da će ga policija prilikom istrage, privesti i zadržati u pritvoru - rekao je njegov otac Franc.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

On je takođe dodao da muž ubijene pevačice, Zoran Marjanović nije dolazio u njihovu kuću nakon nestanka supruge, iako je to tvrdio:

- Ne, on nije bio kod nas ovde. Dolazila je jedino policija - tvrdi otac.

SPAVAM SA JECINOM SLIKOM U NARUČJU: Zoran Marjanović potpuno skrhan bolom posle smrti supruge

Policija je u toku jučerašnjeg dana bila u kući Rojkovih, gde je izvršila pretres.

Nakon toga, na saslušanje je odveden Igor. Tražen je i Nebojša, koji je u bekstvu.

Pogledajte i video u kome otac tvrdi da njegov sin nije kriv i da njegovo bekstvo nema veze sa ubistvom pevačice:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djosa

    8. april 2016 | 14:53

    Ne mora da znaci da je on,kao sto pise u tekstu radi imformativnog razgovora ga traze.

  • Bob

    8. april 2016 | 15:19

    Postaje sve vise tajanstveno, izjava apotekara, izjava muza da je posetio tu kucu ovih mladica , otac mladica tvrdi da on nije posetio njihovu kucu jedan sin u bekstvu hitno zovite ispektora Kolomba?!

  • Misko

    8. april 2016 | 15:19

    Smesno Naravno da covek nema veze sa ubistvom Pevachice.Covek je u bekstvu bio pre toga.Kod nas je to tako u srbiju za bele oci se sve radi.a kad nemas pare juri te svi i optuze za sta veze nemate.Neka policija saslusa i privede sve ljude iz grand kuce gde se i ubica nalazi sigurno ovaj siromasan narod u selo i okolinu nije dizao ruke na tu pevacicu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA