OČUH IZ SRBIJE UBIO DEVOJČICU (3) GAZEĆI JE PO STOMAKU: Stigli UŽASNI nalazi obdukcije!

Inspektori koji rade na slučaju veruju da je Krstić, očuh nesrećne devojčice, mesecima maltretirao dete, o čemu svedoče brojne povrede na njenom telu

Srpski državljanin Antonio Krstić (33) uhapšen je 29. maja u italijanskom gradiću Kalambrone zbog sumnje da je ubio trogodišnju Samantu, kćerku iz prvog braka svoje trudne devojke, a prvi izveštaji obdukcije tela devojčice potvrđuju sumnje da ju je 33-godišnjak ubio – gazeći je po trbuhu.

UŽAS U ITALIJI: Očuh iz Srbije ubio devojčicu od 3 godine!

Naime, kako prenose italijanski mediji, inspektori koji rade na slučaju veruju da je Krstić, očuh nesrećne devojčice, mesecima maltretirao dete, o čemu svedoče brojne povrede na njenom telu, prenosi "Blic".

Prema najnovijim nezvaničnim informacijama vezanim za slučaj koji je duboko potresao italijansku javnost, prilikom obdukcije na Samantinom stomaku pronađen je otisak koji u potpunosti odgovara obliku i veličini cipela koje Krstić nosi. Prema tome, inspektori pretpostavljaju da je zli očuh devojčicu tukao i - gazio.

Ipak, tek će temeljni obdukcioni nalaz pokazati da li je Samantina smrt uzrokovana tim povredama.

Lekarska ekipa je već na licu mesta uvidela da devojčici nema pomoći. Srbin je odmah nakon hapšenja zajedno sa Samantinom majkom prebačen u pritvor.

Krstić ima krivični dosije jer je ranije robijao zbog provala.

(Telegraf.rs)