VAŠU JELENU JE UBILA SEKTA ZBOG ORGANA: Suprugu i majku ubijene pevačice šokirale nepoznate žene na nasipu smrti!

Jasno je da je vašu Jelenu usmrtila opasna sekta koja otima ljude, vadi im organe i brutalno ih ubija - rekle su dve nepoznate žene srednjih godina i misteriozno nestale

Prema pisanju beogradskih medija, Zoranu Marjanoviću i Zorici Krsmanović, svekru i majci brutalno ubijene pevačice Jelene Marjanović, navodno su dve nepoznate osobe, na mestu gde je njeno mrtvo telo pronađeno, rekle da su njihovu suprugu i ćerku usmrtili pripadnici jedne sekte koji otimaju organe, a potom nestale.

MOJA POSLEDNJA KAFA SA JELENOM MARJANOVIĆ: Evo šta je Nada Točagić ispričala o ubijenoj pevačici

- Došle smo ovde da napravimo rekonstrukciju zločina. Jasno je da je vašu Jelenu usmrtila opasna sekta koja otima ljude, vadi im organe i brutalno ih ubija - rekle su dve nepoznate žene srednjih godina na nasipu u Crvenki Zoranu i Zorici, a opotom su misteriozno nestale.

VRAČARE I GATARE U KUĆI MARJANOVIĆA: Svekar i bivši muž ubijene pevačice otkrili šta im se sve dešavalo posle Jelenine smrti

Izrov blizak istrazi je Kuriru potvrdio da su ove navode Zorica Krsmanović i Zoran Marjanović prijavili policiji.

Da li je ovo samo neslana šala nekih nepoznatih osoba ili misle da zaista nešto znaju o ovom slučaju koji se dogodio pre oko mesec i po dana, vreme će pokazati.

(Telegraf.rs)