MONSTRUME, POGLEDAJ KAKVOG SI ANĐELA UNIŠTIO: Ovako se smejala MALA ANĐELINA STEFANOVIĆ! (FOTO)

Prema priznanju datom policiji, monstrum se najpre igrao sa Anđelinom i ostalom decom. Zatim je uzeo devojčicu za ruku i poveo je ka napuštenom delu ulice, gde su potpuni mrak i šuma

Foto: Telegraf

Anđelinu Stefanović (3) na prevaru je oteo, silovao, krvnički pretukao i na kraju ubio monstrum Vladica Rajković u selu Vratarnice. Slučajeve kao što je ovaj zločin u Zaječaru Srbija ne pamti.

Prema priznanju datom policiji, mostrum se najpre igrao sa Anđelinomi ostalom decom. Zatim je uzeo devojčicu za ruku i poveo je ka napuštenom delu ulice, gde su potpuni mrak i šuma. Devojčica se nije protivila, ispričao je, već ga je samo kratko pitala:

Čiko, gde me to vodiš? – upitala je devojčica, na šta joj je Rajković odgovorio:

Na jedno mesto, polako, videćeš.

"ANĐA ME JE VOLELA, I JA NJU, ZAJEDNO SMO IŠLI U ŠETNJE. JA SAM JE UBIO": Ovako je izgledalo PRIZNANJE MONSTRUMA iz Vratarnica!

Psihijatri koji su razgovarali s njim rekli su da je bio potpuno svestan jezivog monstruoznog čina sve vreme i da je, iako je bio pod dejstvom alkohola, bio potpuno uračunljiv.

DIJAGNOZA KOJA LEDI KRV U ŽILAMA: Monstrum iz Zaječara bio je svestan šta radi maloj Anđelini!

Ubicin brat Perica Rajković rekao je da je u šoku posle zločina koji se dogodio na proslavi prvog rođendana njegove ćerke.

- Ovo je strašno. Ja sam u šoku da je nešto ovako bilo kome moglo da padne na pamet. Brat mi je, ali se stidim. Slavili smo prvi rođendan moje ćerke i slavlje je pretvorio u sahranu - priča potreseni Perica Rajković.

Pogledajte šta je devojčicina majka poručila ubici:

(Telegraf.rs)