MAŠIN OTMIČAR SE BRANI: "Nisam kidnapovao dete, majci sam pre toga dao 1.800 EVRA. IMALI SMO DOGOVOR!"

Sebastijan Branšu je rekao da je njegov porodični prijatelj, izvesni Odan, navodno preko sajta "Bejbi bum" kontaktirao Prenkoviće i dogovorio se o "iznajmljivanju" Maše na sedam dana

Sebastijan Branšu, čovek koji je učestvovao u otmici male Maše Prenković, na jučerašnjem suđenju je rekao da je on nije kidnapovao, već da se navodno njenim roditeljima Mirjanom i Damirom dogovorio da je oni pozajme na sedam dana, kako bi je podmetnuli na DNK testiranje u Francuskoj, objavile su Večernje Novosti.

OTMICA MALE MAŠE: Branšu traži čitanje iskaza bivšeg muža svoje supruge

To DNK testiranje je bilo potrebno kako bi se utvrdilo očinstvo unuke njegove supruge Aleksis Gorini Branšu. Takođe, on je rekao i da su majci pre "uzimanja" deteta na parkingu dali 1.800 evra.

OTMIČARKA MALE MAŠE (3) ISEKLA VENE: Francuskinja pokušala da se ubije u Centralnom zatvoru!

Na samom kraju suđenja, Sebastijan je kazao i da je njihov kućni prijatelj Odan putem sajta "Bejbi bum" kontaktirao sa Prenkovićima, a onda su sa njima oko "iznajmljivanja" Maše razgovarale Aleksis i njena ćerka Emelin. Međutim, ne seća se kako su te poruke izgledale.

"OTMIČARKA ME JE GLEDALA PRAVO U OČI": Novi detalji otmice male Maše!

- Poslata nam je poruka da 13. marta dođemo u "Maksi" da se vidimo sa majkom.Tamo smo je našli i ona je mojoj supruzi rekla da je pratimo pokazujući rukom pravac. Napolju, u ulici mi je dala znak da uzmem dete, a potom ga pustila. Gospođa Prenković je sama pala i izmislila povrede, jer da sam je gurnuo, jaja koja je nosila razbila bi se na drugom mestu - rekao je on, a prenosi ovaj dnevni list.

OBRT NA SUĐENJU MAŠINIM OTMIČARIMA: Francuskinja optužila muža da je SVE sam ISPLANIRAO!

Kada ga je zastupnik porodice Prenković upitao zašto i majku nisu poveli u Francusku, ako je već bio dogovor da se dete pozajmi, Sebastijan je rekao da to nije bilo izvodljivo jer je Mirjana imala problema, tačnije, da se u tom momentu razvodila od svog supruga Damira, što je napisala i na svom Fejsbuk profilu.

Presuda se očekuje u septembru, za kada su zakazane i završne reči.

(Telegraf.rs)