"JELENU JE UBIO MAFIJAŠ SA ESTRADE": Nova jeziva teorija o ubistvu pevačice Granda

- Taj čovek, estradni mafijaš najpre je u Jeleni prepoznao veliki pevački potencijal. Znate već kako to ide, ti kontroverzni estradni likovi onda obično počnu da ulažu u takvu pevačicu - tvrdi biznismen koji, kako kaže, zna ko je ubio Jelenu

Biznismen iz Vršca tvrdi da je Jelenu Marjanović, za čijim se ubicom traga više od 100 dana i koja je brutalno ubijena na nasipu u Borči, ubio mafijaš koji je bio zaljubljen u nju. On je, prema njegovim rečima, tražio od nje da ostavi muža i da mu vrati novac, pa ju je usmrtio jer nije pristala.

Biznismen tvrdi da je mafijaš koji je odgovoran za ubistvo pevačice sponzorisao njenu karijeru veoma blizak estradnim krugovima.

- Priču o ubistvu pevačice čuo sam od poslovnih partnera sa kojima sam ugovarao neki posao. Rekli su mi da je priča poznata nekolicini ljudi u estradno-mafijaškim krugovima, koji ne žele da se ona širi dalje. Njemu je Jelena zapala za oko još dok je bila u "Zvezdama Granda" i od tada je ulagao u nju veliki novac, što se ispostavilo kao kobno - kaže biznismen iz Vršca za Informer.

NOVA STRAVIČNA TEORIJA ZAVERE: Sumnja se da je monstrum iz Zaječara ubio i Jelenu Marjanović?

- Taj čovek, estradni mafijaš najpre je u Jeleni prepoznao veliki pevački potencijal. Znate već kako to ide, ti kontroverzni estradni likovi onda obično počnu da ulažu u takvu pevačicu, kao u svoju zlatnu koku, verujući da će ona izgraditi karijeru i da će mu ulaganje biti višestruko vraćeno. Uložio je u nju desetine hiljada evra, a taj novac ona je davala suprugu Zoranu. Sve bi išlo svojim tokom da se naš "sponzor" nije zaljubio u Jelenu - ispričao je sagovornik i dodao da je biznismen navikao da dobije sve što poželi, pa je tako bio uveren da će uspeti da je osvoji.

MAJKA UBIJENE JELENE MARJANOVIĆ ŠOKIRANA ZLOČINOM NAD ANĐELINOM: "Pustiš ga u kuću, a ON TI UBIJE DETE"!

- Promenio je taktiku i zatražio da mu vrati novac koji je uložio u nju. Ona nije imala šta da mu vrati jer je sav novac dala Zoranu. Onda joj je postavio ultimatum: ili da mu vrati novac ili da pođe s njim.

Kako tvrdi biznismen, ona je rešila da prekine saradnju s njim i zato je tražila da se sastanu.

- Sponzor ju je dočekao okružen svojim gorilama i još jednom joj je postavio ultimatum. Kada ga je ponovo odbila i rekla da joj je porodica bitnica i da je spremna za prekid karijere, u naletu strasti jako ju je udario i naneo joj ozbiljne povrede glave. Videvši da je otišao predaleko naredio je svojim telohraniteljima da je dokrajče, a poton njeno telo odvezao na nasip u Borči. Planirano je da izgleda kao da ju je ubio manijak - kazao je.

Naveo je još i da Zoran dobro zna ko je i zašto ubio Jelenu, ali je svestan da bi otkrivanjem istine policiji mogao da naudi i sebi i svojoj porodici.

(Telegraf.rs)