DRAMA U BLOKU 45: Naoružani napadač koji je izrešetao automobil pa pobegao u stambenu zgradu nije pronađen (FOTO)

Zgrada ima 14 spratova i više od 90 stanova, a policija nije pronašla osumnjičenog, deo policije se povukao, a određeni broj pripadnika tih snaga ostao da dežura

Foto-montaža: Milena Đorđević, pixabay.com

Kako prenose beogradski mediji, okončana je policijska potera za muškarcem koji je osumnjičen da je pucao u novobeogradskom Bloku 45. Nema povređenih, policija je pretražila zgradu u kojoj se sakrio, ali osumnjičeni nije pronađen. Napadač je bežeći od policije, navodno tražio pomoć stanara.

POGLEDAJTE GA OBAVEZNO: Možda je i vas prevario ovaj čovek? (FOTO)

Nakon pucnjave koja se dogodila oko 19 sati u Gandijevoj ulici 213, kada je izrešetan automobil, jedna osoba uletela je sa oružjem u stambenu zgradu, u istoj ulici, sa brojem 241.

Zgrada ima 14 spratova i više od 90 stanova, a policija još nije pronašla osumnjičenog, deo policije se povukao, a određeni broj pripadnika tih snaga ostao da dežura.

Policijski pas, posebno dresiran da traga za beguncima, ranije u toku potrage zalajao između osmog i devetog sprata, te se sumnjalo da je osumnjičeni ili u tom delu zgrade, ili se uputio kao višim spratovima. Nezvanično saznajemo da je traženi muškarac izašao iz lifta na 11. spratu, gde je tražio pomoć, a policija je okarakterisala osumnjičenog kao "nepredvidivu osobu".

KAMERE SNIMILE NAPAD NA TAKSISTU: Neočekivani obrt stravične tragedije u Kragujevcu (FOTO)

Specijalne snage policije blokirale su ceo kraj, kao i pomenuti ulaz i u toku je intenzivna potraga za odbeglim muškarcem, a jedna grupa policajaca viđena je kako ulazi unutra sa opremom za probijanje vrata.

Stanari trenutno ne mogu da ulaze i izlaze iz objekta, koji je okružen policijom.

Policijske snage sa drugim cevima u etapama ulaze u zgradu i pretražuju deo po deo.

Prema navodima beogradskih medija, za sada nema povređenih.

Muškarac za kojim jake snage policije tragaju u zgradi u Ulici Jurija Gagarina 145, u novobeogradskom Bloku 45, počeo je da puca i šenluči još od Buvlje pijace, navode domaći mediji. On je u Blok 45 stigao oko 20 časova, vozeći automobil BMW. Pre toga je sa vozačkog mesta pucao po automobilma u saobraćaju i tom prilikom pogodio najmanje četiri vozila.

(Telegraf.rs/Tanjug)