ZBOG OVE ŽENE JE PRETUČEN PROFESOR HERLING? Uvredio ju je, a onda ga je njen dečko napao (FOTO) (VIDEO)

Profesorka filozofije Aleksandra Mijailović se požalila svom dečku Leonardu Pastoru, koji je iste večeri profesoru Goranu Herlingu pokucao na vrata...

Profesorka filozofije Aleksandra Mijailović, navodno je razlog zbog koga je pretučen profesor Goran Herling u Kovačici. Profesor je u zbornici tog istog dana, Mijailovićku nazvao narkomankom, kako saznaje Telegraf. Ona se požalila svom dečku Leonardu Pastoru, koji mu je iste večeri pokucao na vrata i napao ga.

LEONARD PASTOR JE OSUMNJIČENI NAPADAČ NA PROFESORA: Policija identifikovala muškarca koji je pretukao Herlinga

Herling je Pastora dočekao sa bejzbol palicom, ali je u tuči zadobio teške povrede glave i zbrinut je u pančevačkoj bolnici zbog potresa mozga.

EVO ZAŠTO JE PROFESORU RAZBIJENA GLAVA: Pretučeni Harling vređao profesorku filozofije! Njen dečko ga pretukao

Herling dodaje da je uzrok napada njegovo angažovanje protiv vlasti u Kovačici, kao uzbunjivač i nestranačka ličnost. On još dodaje da je to bio i razlog zbog čega ga je školski odbor promenio jednoglasnu odluku da ga izaberu za v.d. direktora škole.

RASVETLJEN NAPAD NA PROFESORA HERLINGA: Pretukao ga L.P. (29) iz Pančeva (FOTO)

- Čuo sam kucanje, obično i otvorim, često se radi o mojim učenicima, ali mi je instinkt rekao da nešto nije u redu, pa sam poneo i bejzbol palicu. Nagrnuli su na mene, bar njih trojica, koliko sam video u tom trenutku. U bolnici mi je rečeno da sam udaren teškim metalnim predmetom i da mi je glava sva isečena - ispričao je za "Blic" profesor Herling.

NEZAPAMĆEN ZLOČIN: Profesora u Kovačici tukli metalnom šipkom, upali mu u kuću i razvalili mu lobanju (FOTO)

Pogledajte snimak izjave koju je dala profesorka Mijailović pre nekoliko meseci povodom koncerta školskih bendova:

(Telegraf.rs)