SRBIJA NA NAJVEĆEM SAJMU U MOSKVI: Evo sa čime ćemo se predstaviti!

"World food Moscow" postoji već više od 20 godina i održava se na preko 56.000 metara kvadratnih u okviru sajamskog izložbenog prostora "Ekspocentar"

Privredna komora Srbije objavila je da sa Razvojnom agencijom Srbije organizuje nastup srpskih privrednika u okviru nacionalnog štanda Srbije na međunarodnom sajmu prehrambene industrije u Moskvi.

Kako se navodi, nastup na međunarodnom sajmu omogućava izlagačima da predstave svoje proizvode i plasiraju ih na nova tržišta, kao i da pospeše postojeće i steknu nove poslovne kontakte.

Tradicionalno učešće srpskih kompanija na jednoj od najuglednijih međunarodnih izložbi prehrambenih proizvoda u svetu, direktno doprinosi kvalitetnijem pozicioniranju srpskih brendova i ukupnom izvozu.

"World food Moscow" je vodeći međunarodni sajam iz oblasti prehrambene industrije na tržištu Rusije i zemalja bivšeg Sovjetskog Saveza. Postoji već više od 20 godina i održava se na preko 56.000 metara kvadratnih u okviru sajamskog izložbenog prostora "Ekspocentar".

U 2015. godini sajam je posetilo oko 31.000 posetilaca iz 96 zemalja koji su imali priliku da se upoznaju sa proizvodnim programom više od 1.500 izlagača iz 62 zemlje sveta.

(Telegraf.rs)