Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

Po običaju, burnih 24 sata je iza nas. Vesti iz Srbije, ali i iz celog sveta, brojne zanimljivosti su stizale iz minuta u minut, tako da je teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem portalu, istakle su se sledeće:

Odlazeći američki predsednik Barak Obama podneo je Senatu na ratifikaciju Sporazum o ekstradiciji potpisan 15. avgusta 2016. godine između SAD i Srbije.

Više o ovoj vesti pročitajte OVDE.

Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici sutra slave Svetog Jovana Krstitelja, koji je obavljao obredna kupanja na reci Jordan.

Više o ovoj vesti pročitajte OVDE.

Na Ibejovom (e-bay) portalu za male oglase, pre dva meseca na prodaju je ponuđena beba. Reč je o 40 dana staroj devojčici Mariji, za koju je traženo 5.000 evra. Policija je predala bebu nadležnim službama, a protiv roditelja je podignuta krivična prijava zbog trgovine ljudima.

Više o ovome pročitajte OVDE.

Legendarni pevač zabavne muzike Miki Jevremović sahranjen je danas, 19. januara, u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

Više o sahrani pročitajte OVDE.

Mladić iz Niša Nikola Đorđević (18) je u utorak u večernjim časovima poginuo kada ga je udarila struja dok se tuširao.

Više o ovoj tragediji pročitajte OVDE.

Bilo ko ko igra tenis bi mogao da vam kaže da jednom kad podnesete gubitak važnog poena u mečumožete posmatrati pobede i poraze kao jednako važne u bavljenju ovim sportom, punim jedinstvenih iskušenja i načina na koji se ona prevazilaze.

Više o porazu Novaka Đokovića pročitajte OVDE.

Deseti međunarodni filmski i muzički festival “Kustendorf” zatvara se večeras, a svi koji za vreme njegovog trajanja nisu posetili čuveni Mećavnik ne znaju koliko mnogo su propustili.

Ceo intervju pročitajte OVDE.

Hrvatska atletičarka Sandra Perković izabrana je za najbolju sportistkinju Balkana za 2016. godinu u tradicionalnoj anketi Bugarske novinske agencije (BTA).

Više o ovom izboru možete da pročitate OVDE.

(Telegraf.rs)