Dan pre polaska pukla tikva zbog novca: Raspala se srpska ekspedicija "Biciklom do slobode" koja ide do Norveške (FOTO)

Trebalo je da zajedno pređu 1. 700 kilometara do Osla odakle bi najverovatnije vozom otputovali u Korgen koji je u norveškoj Komuni Hemnes i gde se 23. juna održava velika manifestacija posvećena srpskim logorašima

Ekspedicija "Biciklom do slobode“, koju su činili Kristina Stamenković (27) i još jedan biciklista iz Prokuplјa, kao i Nenad Gaćeša (35) iz Pančeva, dan pre polaska se raspala zbog svađe oko novca!

VELIKA AVANTURA: Srpski hirurg na Severnom polu!

DRAGA MOJA MAMA, OVO JE ZA TEBE! Jovana Bogojević se popela na VRH EVROPE i uspon posvetila OSOBI KOJA JOJ JE BILA UZOR!

Tako su na put krenuli samo Kristina i Nenad, koji je kolima prati.

Trebalo je da zajedno pređu 1. 700 kilometara do Osla odakle bi najverovatnije vozom otputovali u Korgen koji je u norveškoj Komuni Hemnes i gde se 23. juna održava velika manifestacija posvećena srpskim logorašima.

Kako nezvanino saznajemo, drugi biciklista je odustao a suština problema leži u novcu. Sukob je, zapravo, izbio oko toga kod koga će stojati prikuplјen novac, a u pitanju je suma do preko 6. 000 evra.

Svako ima svoju priču, ali su činjenice da dugo najavlјivana akcija koja je trebalo da bude poduhvat usmeren ka odavanju počasti srpskim logorašima koji su završili u Norveškoj ostala „osakaćena“ i bez jednog člana.

(B. R.)