EJ ŽIVOTE, LUTALICO: Majmunica prima platu od 10.000 dolara i leti biznis klasom (VIDEO)

Televizija "NBC" polaže velike nade u ovu seriju, a reč je o ideji koja je već ekranizovana u mnogim televizijskim emisijama, pa tako radnja serije prati dr Džordža Kolmana i njegovog ljubimca-pomoćnicu, čije će pustolovine doneti ogromnu gledanost pomenutoj američkoj televiziji

Dok poslednja istraživanja govore da je prosečna plata u Srbiji ispod 400 evra, majmunica po imenu Kristal, inače jedna od glavnih zvezda nekoliko filmskih hitova, glumiće u novoj sezoni za 12 hiljada dolara po epizodi, leteće biznis klasom i odsedaće u hotelima sa pet zvezdica.

- Neki je prepoznaju, drugi je nazivaju "najmoćnijim holivudskim ljubimcem", a dosad se pojavila u američkim hitovima kao što su "Mamurluk" i "Dr. Dulitle". Svi ostali reći će da je ovo moguće samo u Americi - piše "Njujork magazin".

Bilo kako bilo, Kristal je nedavno dobila i novi angažman, a reč je o novoj humorističkoj seriji "Animal Practice" za koju će pomenuti primat dobijati honorar. Međutim, razlog ovakvog tretmana je bizarniji od same vesti o honoraru.

- Televizija "NBC" polaže velike nade u ovu seriju, a reč je o ideji koja je već ekranizovana u mnogim televizijskim emisijama, pa tako radnja serije prati Dr. Džordža Kolmana i njegovog ljubimca-pomoćnicu čije će pustolovine doneti ogromnu gledanost pomenutoj američkoj televiziji - piše "Njujork magazin".

Iza primata inače stoji dreser Tom Ganderson, koji je Kristal usvojio pre 16 godina i omogućio joj odličnu zaradu.

Podsetimo, Republički zavod za statistiku sapštio je danas da je prosečna zarada u Srbiji bez poreza i doprinosa u avgustu iznosila 42.122 dinara.

Pomenuta majmunica je glumila i u najavi ove serije. Pogledajte je:

(I. M. / Indeks.hr)