VACLAV, SRPSKI HEROJ IZ PRAGA: Medlin Olbrajt je krvava baba i histerična kasapkinja! (VIDEO)

- Podsetio sam je na zločine koje je podržala: odsečene srpske glave, kojima su Orićevi ljudi igrali fudbal po Srebrenici, etničko čišćenje u "Oluji", američko otimanje Kosova i poklanjanje albanskoj narko-mafiji - kaže Čeh Vaclav Dvoržak, koji je sa svojim kolegama izazvao incident na promociji knjige Medlin Olbrajt

Vaclav Dvoržak, potpredsednik građanskog udruženja "Prijatelji Srba sa Kosova" iz Češke i jedan od učesnika incidenta na promociji knjige nekadašnje američke državne sekretarke Medlin Olbrajt, kada su je pripadnici ovog udruženja nazvali "svinjom" zbog njenog odnosa prema Srbiji i Kosovu, na svojoj internet stranici objavio je blog pod nazivom "Kako sam postao ratni zločinac", u kojem otkriva zanimljive detalje s lica mesta.

Na početku, on konstatuje kako je lako postati "ratni zločinac":

"Dovoljno je da vas tako označi američka administracija i taj ste, a vaša najbliža stanica je Hag sa svojim sudovima" - napisao je Dvoržak, i dodao:

"Moje ratno zločinaštvo je počelo sasvim nenapadno i nevino. Čekao sam dugi red sa interesentima za potpis gospođe Olbrajt. Autogramijada se održavala na prvom spratu palate knjiga "Neoluksor", a ja sam za bivšu gospođu državnu sekretarku Vlade SAD spremio poklon. Dokumentarni film "Oteto Kosovo" sa engleskim titlom, kao i par plakata", naveo je on.

On tvrdi da se Medlin Olbrajt prvo nasmejala kada je čula da dobija poklon, a da je tek posle počela da viče.

"Gospođo Olbrajt, doneo sam vam na poklon svoj film koji sam snimio na Kosovu. Isprva osmeh bivše ministarke spoljnih poslova, počeo je polako da se krivi u trenutku kada sam izvadio plakate. Na njima su se nalazili samo fotografski motivi iz poslednjih ratova na Balkanu. Zamolio sam gospođu Olbrajt da nam umesto knjiga potpiše ostala svoja dela kojima se proslavila na Balkanu", navodi on.