PRIJAVI BAHATOST: "Jugom" stao nasred pešačkog i zagradio prolaz ka parku (FOTO)

Borimo se zajedno protiv iživljavanja u saobraćaju: fotografišite bahatost i pošaljite nam na mejl redakcija@telegraf.rs. Stanimo zajedno na put onima koji nas ugrožavaju

U okviru akcije TelegrafaPrijavi bahatost“, kojoj su se do sada odazvali brojni čitaoci, na redakcijski mejl stigla je još jedna u nizu fotografija skandalozno parkiranih automobila.

Dokle ide ljudska bahatost najbolje pokazuje primer "juga" parkiranog nasred pešačkog prelaza. Da priča bude "bolja", vlasnik ovog četvorotočkaša uspeo je u istom dahu da napravi čak tri saobraćajna prekršaja.

Osim što je stao na pešački prelaz, nesavesni vozač je uspeo istovremeno i da zagradi prolaz ka parku i da se u više nego evidentnoj jednosmernoj ulici parkira u suprotnom smeru.

Šta reći osim sarkastično primetiti da za ovakvu vrstu bahatosti stvarno treba imati petlju!

Ovakve i slične fotografije samo nas teraju da budemo još uporniji. Dakle, naša akcija se ne završava, a nove fotografije možete očekivati već narednih dana.

Ako se i vi svakodnevno mučite zbog bahatih vozača - fotografišite bahatost i pošaljite nam na mejl redakcija@telegraf.rs, s tačnim vremenom i lokacijom na kojoj ste fotografiju napravili.

Naša akcija se ne završava. Naprotiv - ovo je sada i vaša akcija. Zato - PRIJAVI BAHATOST!

(E. T.)