PRIJAVI BAHATOST: Uključite se u akciju Telegrafa i borbu protiv bezobraznih vozača! (FOTO)

Borimo se zajedno protiv iživljavanja u saobraćaju: fotografišite bahatost i pošaljite nam na mejl redakcija@telegraf.rs. Stanimo zajedno na put onima koji nas ugrožavaju

  • 19

Akciji Telegrafa "Prijavi bahatost" do sada se odazvalo nekoliko desetina naših čitalaca, koji su nam poslali fotografije nepropisno parkiranih automobila, koji ugrožavaju bezbednost i normalno funkcionisanje Beograđana i njihovih gostiju. Naša akcija se ne završava i nove fotografije možete očekivati već narednih dana.

Takođe, ako se i vi svakodnevno mučite zbog bahatih vozača - fotografišite bahatost i pošaljite nam na mejl redakcija@telegraf.rs, s tačnim vremenom i lokacijom na kojoj ste fotografiju napravili.

Tako nam je najpre jedan čitalac poslao fotografije na kojima se vidi četvorotočkaš marke "BMW X5" parkiran na pešačkom prelazu, nasred Kičevske ulice, kod Kalenić pijace.

Nešto manje šokantan, ali mnogo bezobrazniji primer bahatog parkiranja "oko foto-aparata" zabeležilo je u Ulici Maksima Gorkog, gde je jedna od majki prinuđena da svakog dana kolica s bebom vozi po veoma prometnom kolovozu - čime rizikuje i svoj i bebin život - zbog bezobrazno parkiranih automobila.

Ipak, jedan od najgorih primera bahatog ponašanja u saobraćaju svakako je nekadašnji pomoćnik ministra saobraćaja, kandidat za gradonačelnika Zaječara i funkcioner SNS Saša Mirković. Fotografija njegovog džipa parkiranog tik ispred pešačkog prelaza u Zaječaru ozbiljno je podigla tenzije i ponovo postavila pitanje: da li su funkcioneri vlasti iznad pravila i zakona?

Naša akcija se ne završava. Naprotiv - ovo je sada i vaša akcija. Zato - PRIJAVI BAHATOST!

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srdjan

    14. mart 2013 | 09:40

    akcija vam je selektivna, kada sam vam slao fotografiju i video zapis policijskog automobila na parking mestu za invalide ispred njihove stanice u Mirijevu niste hteli da je objavite, a na video klipu se vidi policijski sluzbenik koji odbija da pomeri automobil iako su dva mesta pored regularno prazna, radite kao i svi kako vama odgovara, kada vama odgovara i ono sta vam odgovara.

  • mitke

    14. mart 2013 | 08:12

    Sto cenzutisete tablice, neka se i one vide!

  • GoraN

    14. mart 2013 | 08:37

    Akciju podrzavam u potpunosti. Ima se utisak, da svako ko ima "malo" puniji dzep ili neko poznanstvo sa takozvanim "mocnikom", ponasa se kao da mu je pokojni deda ostavio u nasledstvo gradske ulice ... No, moramo priznati da se i nema gde parkirati auto, posto su NAM isti OTELI: parkinge, decja igralista, parkove ... i napravili jeftine a skupe stambene objekte kako bi se svi dosljaci smestli u centru grada. Nama jedino preostaje da svoje skromne autice parkiramu u njihove njive.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA