MONSTRUM ŽANDARM: Mislio sam da sam počinio savršen zločin!

Ubica je odmah priznao zločin i rekao da je zbog duga od 5.000 evra ubio Aleksandra Nedeljkovića i Srđana Tomića, koje je policija identifikovala po ručnom satu i zlatnom nakitu

Žrtve žandarma Aleksandra Krstića (33), Aleksandar Nedeljković (29) i Srđan Tomić (28), identifikovane su na osnovu ručnog sata i zlatnog lanca. Krstić je ubistvo priznao u kraljevačkoj policiji: momke je ubio u selu kod Kraljeva, pa ih odvezao u Ratković, gde ih je zapalio.

- Ubica je odmah priznao zločin i rekao da je Aleksnadru Nedeljkoviću dugovao 5.000 evra. Namamio ih je lako jer su mu verovali, poznavali su se. Srđanov nestanak prijavila je majka, a Aleksandrov supruga - kaže za Telegraf izvor blizak istrazi, i dodaje:

Aleksandar Krstić uhapšen je u ponedeljak ujutru, a kako list "Večernje novosti" nezvanično saznaje, on se prilikom hapšenja obratio operativcima rečima: "A mislio sam da sam počinio savršen zločin".

Ovo ubistvo bilo je razlog da direktor policije Milorad Veljović traži smenu komandanta Žandarmerije Bratislava Dikića, koju je premijer Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić prihvatio.

(P. S.)