Na sajtu Bujanovca Srbija bez Kosova! (FOTO)

Na sajtu u rubrici "Geografija, položaj" vidi se geografska karta Evrope, na kojoj je Srbija izdvojena tamnoplavom bojom, dok je Kosovo i Metohija označeno svetloplavom bojom, kao i susedne zemlje

Na zvaničnom sajtu opštine Bujanovac, sa većinskim albanskim stanovništvom, prikazana je karta Srbije bez Kosova i Metohije!

Na sajtu u rubrici "Geografija, položaj" vidi se geografska karta Evrope, na kojoj je Srbija izdvojena tamnoplavom bojom, dok je Kosovo i Metohija označeno svetloplavom bojom, kao i susedne zemlje.

Na sajtu se navodi da u ovoj opštini na jugu Srbije, gde je predsednik Skupštine opštine Jonuz Musliju, prema rezultatima popisa iz 2002. godine, stalno živi 43.302 stanovnika, od kojih 55 odsto Albanaca, 34 odsto Srba i devet odsto Roma.

Od ukupnog broja stanovnika, na teritoriji gradskog naselja Bujanovac živi 12.011, a na seoskom području 31.291 stanovnik, dok još 10.183 stanovnika borave u inostranstvu duže od godinu dana.

Kada smo pokušali da dobijemo komentar od kabineta predsednika opštine Bujanovac na ovaj skandal, zaposleni koji se javio na telefon spustio je slušalicu posle postavljenog pitanja!

Podsetimo, sličan skandal desio se i na sajtu Gugl Analitiks gde je Srbija predstavljena bez Kosova i Vojvodine!

(Telegraf.rs)