WONDERLAND FESTIVAL: Čarobni svet vila i vilenjaka počinje 12. oktobra

Spektakularni i nesvakidašnji Wonderland festival, održaće se u KPGT-u 12. oktobra sa početkom u 21 čas. Vile, vilenjaci, čarobnjaci i zabavnjaci odvešće vas u potpuno novi svet zabave

Zakoračite u čarobni svet vila, vilenjaka, patuljaka i avatara! Po prvi put na ovim prostorima, u organizaciju Jungle Tribea, sprema se spektakularan Wonderland festival sa originalnom scenografijom. Likovi iz bajki, čarobnjaci iz dalekih zemalja i najlepše filmske priče oživeće prostor KPGT-a i povešće vas u čarobnu noć. Wonderland Festival će biti održan 12. oktobra sa početkom u 21 čas.

Za ovaj audio-vizuelni spektakl organizatori su spremili dva stejdža, chill zonu sa nargilama, body art zonu, mirisne štapiće, kostimirane animatore sa motivima iz bajki, slow motion hodače, drvo znanja, mnoštvo zvezda i puno florescentnih detalja... Uz to biće prisutni umetnici iz različitih grana moderne umetnosti, sajam budućnosti i lepih ideja.

Karte se mogu naći u prostorijama Jungle Travela, u Njegoševoj ulici broj 31v, i na svim prodajnim mestima EVENTIM-a i to po promotivnoj ceni od 690 dinara za prvih 500 kupljenih ulaznica. Drugi kontigent karata koštaće 890 dinara do 30. 09. 2013. nakog čega će ulaznice prodavati po ceni od 1.190 dinara. Na samom ulazu, karte će koštati 1.300 dinara.

(Telegraf.rs)