SKANDAL: Ćazim Osmani pretukao devojku Mandu Popović u Beogradu!

Albanski biznismen je istukao svoju devojku u hotelu "Zira" u Beogradu i odmah pobegao sa lica mesta crvenim "Ferarijem". Policija traga za njim

Albanski biznismen Ćazim Osmani pretukao je svoju devojku Mandu Popović u hotelu "Zira" u Beogradu, saznaje Telegraf. Prema nezvaničnim informacijama, Ćazim i Manda su duže vreme u emotivnoj vezi, a biznismen je odmah crvenim "Ferarijem" pobegao sa lica mesta.

Ćazim Osmani i Manda Popović boravili su u Beogradu, a tokom današnjeg dana ju je pretukao i odmah pobegao, te policija traga za njim. Manda je u Crnoj Gori poznata kao "opasna devojka", koja je nedavno pretukla pevačicu Anu Nikolić, navodno baš zbog Osmanija. Pričalo se da je Ana provela slobodno vreme sa njim u Crnoj Gori u hotelu "Maestral" u kojem je odsedala, a za to je saznala Manda.

Popovićeva je sa drugaricom otišla u Aninu sobu i pretukla je. Ana je tada najavila tužbu za dve devojke, ali i hotel koji je doveo njenu bezbednost u opasnost.

Ćazim Osmani je srpskoj javnosti postao poznat nakon navodne emotivne veze sa Natašom Bekvalac.

(E. T.)

Ovaj tekst je vlasništvo portala Telegraf.rs i zabranjeno ga je koristiti u celosti ili njegove delove bez dozvole uredništva, čak ni uz navođenje izvora i linkovanje ka originalnom izvoru