ĆAZIM: Bio sam s Anom Nikolić u hotelu!

- Nisam siguran da je Ana bila na mojoj jahti. Ne mogu da se setim. Ne znam za jahtu, možda je bila u mom društvu. Ja imam veliko društvo. A od hotela, viđali smo se u "Maestralu"- kaže Ćazim

  • 13

Najnovija informacija u slučaju Ćazim - Manda Popović - Ana Nikolić je da se naša pevačica navodno tajno viđala upravo sa albanskim biznismenom u hotelu "Maestral", te da je Manda poludela kada je saznala i odmah otišla da prebije Nikolićevu. Ćazim je potvrdio da se viđao sa Anom u hotelu, ali ne može da se seti da li su se druženja odvijala i na jahti.

- Nisam siguran da je Ana bila na mojoj jahti. Ne mogu da se setim. Ne znam za jahtu, možda je bila u mom društvu. Ja imam veliko društvo. A od hotela, viđali smo se u "Maestralu"- rekao je Ćazim za Alo.

Ipak, Ana demantuje ove informacije, navodeći da su potpuna laž. Manda Popović do sada nije dala nijednu izjavu za javnost, te je i ovaj put ostala nedostupna za komentar. Podsetimo, incident se dogodio kada je Popovićeva upala u sobu naše pevačice i pretukla je, nakon čega je Ana odlučila da tuži sve, pa i hotel.

Spekulisalo se da je Manda ljubomorisala jer su se Anine koleginice viđale sa njenim dečkom Ćazimom, a kao još jedan razlog navodi se da je Ana veče pre incidenta imitirala Mandu iza leđa u jednom restoranu. Šta je od toga istina, pokazaće se vremenom.

(A. Č./ Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milovanović

    18. avgust 2013 | 12:21

    Boze sačuvaj kakve smo mi bagre od nacije!!!Idu sa šiptarom u krevet,svaka čast kako padaju na pare,sa ovim se vukla i Bekvalac

  • Diana

    18. avgust 2013 | 13:04

    Baš će da se osreci sa šiptara fuuuuj i to se zove srpkinja bruka živa za nas narod!!!

  • Lara

    18. avgust 2013 | 13:49

    Čovek je ni ne pamti dobro, a sigurno se trudila da ostavi što bolji 'utisak'. Baš se obrukala, jadna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA