SVI NA ULICE: Evo kada će biti doček ZLATNIH SRPSKIH ORLIĆA!

U ime Beograđana i u svoje lično ime, svetskim šampionima i novim herojima Srbije čestitam na veličanstvenoj pobedi - rekao je predsednik Skupštine grada Beograda

Foto: Tanjug/AP

Predsednik Skupštine grada Beograda, Nikola Nikodijević, čestitao je mladim fudbalerima na osvojenom Svetskom prvenstvu.

- U ime Beograđana i u svoje lično ime, svetskim šampionima i novim herojima Srbije čestitam na veličanstvenoj pobedi - rekao je on u čestitki.

PRVACI SVETAAAAA! Fudbaleri Srbije vladari planete! (FOTO) (VIDEO)

Sjajna igra koju ste pokazali tokom čitavom turnira, mentalna i fizička snaga celog tima protiv velikog Brazila, fascinirala je celu naciju i ljubitelje fudbala širom sveta. Vaš uspeh je jedan od najvećih ako ne i najveći uspeh srpskog fudbala u istoriji.

DONESI KUĆI ZLATO ŠTO SE ZLATI: Zakazan doček "Orlića" na balkonu Skupštine! (VIDEO)

Beograđani i čitava Srbija pratili su s velikim uzbuđenjem vašu borbu za šampionsku titulu. Verovali smo u vas i u vašu neverovatnu energiju i želju za pobedom. Doneli ste nam neizmernu radost i ponos, vi ste novi heroji nacije, vi ste ponos Srbije. S velikim nestrpljenjem i iščekivanjem, želimo da vas pozdravimo u Beogradu kao najveće šampione. Vi ste naša nada i uzor za nove genercije, vi ste budućnost fudbala u Srbiji - piše u čestitki.

Pozivam sve Beograđane sve ljubitelje sporta da zajedno, ispred Skupštine grada Beograda na šampionskom balkonu, dočekamo svetske prvake u fudbalu – navodi se u čestitki predsednika Skupštine grada.

Doček je planiran za ponedeljak, 22. juna u 20 časova.

(Telegraf.rs)