BILI SMO NA JULIJANINOM 101. ROĐENDANU: A onda nas je iznenadila savetom za DUGOVEČNOST koji niko nije očekivao! (VIDEO)

- Nema recepta za dugovečnost, samo polako i sigurno. Živela sam kako sam htela, jela sam šta sam htela, išla sam gde sam želela... - rekla je Julijana Skopljak (101)

Julijana Skopljak, naizgled obična, dobrodržeća baka proslavila je danas 101. rođendan. Iako biste očekivali da je u njenim godinama osoba okružena decom, unučićima i praunučadima, ona nema nikog. U stvari, samo sestričinu u Hrvatskoj, odakle i ona vuče korene, iz Kutine.

Julijana je u dom "Stacionar" došla pre mesec dana, ali su u njenu čast odlučili da joj ulepšaju ovaj dan, jer, ipak, ne doživljava se svaki dan 101. rođendan!

I NA NJIH NEKO MISLI: Stigla donacija za Dom za stare na Karaburmi! (FOTO)

Na oko zdravu, sa dobri sluhom, veselu i razgovorljivu, upitali smo je - Koji je njen recept za dugovečnost:

- Nema recepta, samo polako i sigurno. Živela sam kako sam htela, jela sam šta sam htela, išla sam gde sam želela... - rekla je Julijana i dodala:

- Želim vam svima da doživite moje godine.

POJELI TORTU NA VASKRS, PA UMRLI? Podneta prijava zbog trovanja SALMONELOM!

Uz veliku tortu koju je za nju priredilo osoblje doma, divan dan su joj ulepšali i pevačica Zorana Pavić sa pesmom "Ne dam ti da ostariš" i hor Doma penzionera Voždovac koji je za nju pevao "Divan dan", "U ranu zoru" i druge pesme.

Pogledajte šta vam je Julijana poručila za rođendan:

A evo koju je pesmu hor Doma penzionera Voždovac otpevao Julijani:

(S.V.)