Uhapšeni investitor "mršave zgrade" odgovoran i za onu koja je počela da se raspada i zamalo ubila ženu na Mirijevu

Nedležni organi preduzeli su mere protiv Bojića

Milan Bojić (44) priveden je danas zbog sumnje da je izvršio krivično delo gradnje bez građevinske dozvole, zidavši objekat u Ulici Miroslava Krleže kod broja 6 u Mirijevu. Prema nezvaničnim saznanjima, postoji osnovana sumnja da je on investitor i već čuvene "anoreksične" zgrade na Zvezdari, a prema informacijama do kojih je došao Telegraf, Bojić je investitor još jedne zgrade u Mirijevu - one čiji se zid obrušio.

U trenutku obrušavanja, na licu mesta našla se jedna prolaznica koja srećom nije povređena, a delimično je oštećen auto koji je bio parkiran u blizini. Komšije pričaju da se čitav kompleks zgrada u Ulici Lazara Trifinovića gradi na divlje još od proletos.

- Letelo je možda desetak metara, oštetilo mi je u automobil. Unučići su mi tu bili sinoć, ne smem ni da pomišljam šta bi se dogodilo - priča Slobodan Jokić, koji živi u blizini spornog objekta.

Nakon prikupljenih dokaza, saslušanja svedoka, izveštaja i prijave građevinske inspekcije, nadležni organi preduzeli su mere protiv Bojića.

VIDEO: Na Mirijevu se srušio zid zgrade

telegraftv id=16831]

(Telegraf.rs)