≫ 

Blokovi leteli desetak metara, žena prolazila kada je sve počelo da pada! Obrušio se zid zgrade u Mirijevu, komšije ne smeju da puste decu napolje (VIDEO)

Prolaznica je prošla bez povreda, oštećen je automobil

  • 7

Zid petog sprata zgrade u izgradnji obrušio se u Mirijevu. U tom trenutku na licu mesta našla se jedna prolaznica koja srećom nije povređena, a delimično je oštećen auto koji je bio parkiran u blizini.

Komšije pričaju da se čitav kompleks zgrada u Ulici Lazara Trifinovića gradi na divlje još od proletos. A na reč morate da im verujete, jer table o izvođaču radova nigde nema.

Smetala im je divlja gradnja, ali danas je dogorelo, jer im je ugrozila živote. Teški blokovi pali su uz zgradu, ali jak vetar odneo ih je i nasred puta uske jednosmerne uličice, kojom moraju i pešaci da prolaze.

Slobodan Jokić plaši se za bezbednost sebe i porodice Foto: Telegraf

- Komšinica je prolazila u trenutku kada je počelo da pada. Samo srećom nije povređena - pričaju stanari Ulice Lazara Trifunovića.

Kuću Slobodana Jokića i spornog objekta deli jednosmerna ulica. Uz to još po koji metar dvorišta. Udaljenost nije dovoljna da se danas osećaju bezbedno dok po jakom vetru i dalje lete sitne čestice po vazduhu. Svi se plaše da ne poleti još čitav blok cigala.

Stiglo i do automobila Foto: Telegraf

- Letelo je možda desetak metara, oštetilo mi je u automobil. Unučići su mi tu bili sinoć, ne smem ni da pomišljam šta bi se dogodilo - priča Slobodan i dalje nepoverljivo gledajući u objekte u izgradnji.

Ne samo da nismo pronašli građevinsku tablu, već su nedovršene objekte izleda nastanili i izgradili jedino duhovi jer nismo zatekli nijednog radnika ili bilo koga na gradilištu.

Policija je oko 11.30 sati vršila uviđaj. Udaljavali su nas jer nije bezbedno, i po službenicima ste mogli da vidite da i sami žele da sačuvaju živu glavu.

(M.Ro.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovan

    20. novembar 2018 | 13:57

    Ista priča i u Vitezova Karađorđeve Zvezde kod broja 100. Lokalni mafijaš pravi 3 ogromne zgrade bez dozvole i apsolutno mu niko ništa ne može iako je sve uredno prijavljeno inspekciji.

  • Licemerka

    20. novembar 2018 | 14:40

    PA GDE JE TA INSPEKCIJA, A ŠTO SE TIČE DIVLJE GRADNJE?

  • JA

    20. novembar 2018 | 14:43

    Citav kompleks na divlje i niko ne reaguje? Zakoni stupili na snagu a nadlezni ne sprovode u delo da sankcionisu ovu divlju gradnju. Pitamo se sta radi inspekcija i zasto zazmuri kada su u pitanju zgrade bez dozvole.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA