Dragan je u invalidskim kolicima i ostaće bez stana prilagođenog njemu. Treba mu pomoć da nađe novi

- Hvata me panični strah šta će se desiti, ne mogu da zamislim da će me kao 100 odsto invalida iseliti na ulicu - napisao je Dragan

Foto: Facebook/Dragan Bondzic

Dragan Bondžić (50) je u invalidskim kolicima od najranijeg detinjstva, a u beogradskom naselju Braće Jerković bez ikakvih poteškoća živeo je do skoro. Ipak, Dragan sada mora da se iseli i  traži pomoć svojih sugrađana.

On je na svom Fejsbuk profilu objavio apel za pomoć, kojim moli sugrađane da mu pronađu mali stan, po mogućstvu u istom naselju, ali sa jedinim preduslovom: da stan ima pristup za električna invalidska kolica od ulice pa do stana, staza i lift (ako je stan na spratu).

Njegov apel prenosimo vam u celosti:

Pojavio se ogroman problem, te se obraćam plemenitim ljudima koji bi mogli da mi pomognu. Vlasnik stana u kojem stanujem prodao je pre nekoliko nedelja taj stan. I on i kupac tog stana zahtevaju od mene da se do 25. decembra 2019 iselim. Ja sam se odmah, preko poznanika i oglasa, dao u potragu za novim stanom, ali dosada bez ikakvog rezultata, te me već hvata panični strah šta će se desiti, ne mogu da zamislim da će me kao 100 % invalida iseliti na ulicu! Nadam da će neko plemenit biti u stanju da mi pomogne.

Meni treba mali stan, garsonjera ili slično, još ako bi bilo u naselju Braće Jerković, bilo bi to idealno, jer sam se tu navikao. Najvažniji preduslov je da ima pristup za električna invalidska kolica od ulice pa do stana, staza i lift (ako je stan na spratu). Molim vas pomozite! Molim vas prosledite ovu moju poruku i vašim prijateljima, biću vam do neba zahvalan! - napisao je Dragan.

Video: Izvršitelji pokušali da izbace na ulicu policajca u penziji, bolesnu ženu, majku i dete (4)

(Telegraf.rs)