Od invalidskih kolica i učenja kako se hoda, do dresa Reala: Strašna životna priča Ferlanda Mendija

Moj otac je kućni zatvorenik, danima sam u Kragujevcu pokušavala da popravim invalidska kolica. Na ovaj odgovor sam se ukočila u mestu

Sanja se posle porođaja razbolela, jedva se kreće i ima jedan san: Nemam drugarice, nemam gde da idem, ovo me ubija (VIDEO)

Majka je lagala da joj je ćerka teško bolesna, terala ju je da se kreće u invalidskim kolicima: Kada je ubijena, otkrivene su sve mračne tajne porodice (FOTO) (VIDEO)

Dve godine je radio i štedeo novac da bi najboljem prijatelju kupio stvar koja mu je olakšala život

Ostala je u invalidskim kolicima doživotno jer nije obratila pažnju na veoma važan signal koji joj je telo slalo posle pirsinga nosa (FOTO)

Želja mu je bila da provoza bicikl sa bratom koji je invalid. Zahvaljujući ovom čoveku došao je i taj dan (VIDEO)

Vozač parkirao svoj luksuzni automobil nasred staze, pa zakrčio put čoveku u kolicima: Ljudi osuli paljbu po njemu

Bolest ga je prikovala za kolica, a onda je dobio prijatelja za ceo život: Pas Ben brine o njemu kao čovek, donosi mu patike, nosi kese iz prodavnice i uvek ga nasmeje

Saša i Zorica su zbog bolesti morali da napuste kuće: Upoznali se u Domu za invalidna lica i zajedno su 14 godina (FOTO)

Mikica je sa 20 godina ostao nepokretan, preživeo je kliničku smrt i prelom kičme. Završio je 3 fakulteta i nikad se nije pitao: "Zašto se meni ovo desilo?" (FOTO)

Čudo! Nepokretna i nema devojčica (9) spasila brata od sigurne smrti: Videla kako se davi, pa pronašla način da ga izvuče iz bazena (VIDEO)

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima