ŽITELJI STEPE STEPANOVIĆA: Za jedna pokvarena ulazna vrata poslali 50 dopisa Direkciji!

Drama u naselju “Stepa Stepanović” ne jenjava. Nakon pritužbi stanovnika na loše izvedene radove i demantija Građevinske Direkcije Srbije, u našu redakciju stigao je odgovor stanovnika na, kako kažu, “obmane ovog preduzeća", kojima su pokušali sa sebe da speru ljagu

Drama u naselju “Stepa Stepanović” ne jenjava. Nakon pritužbi stanovnika na loše izvedene radove i demantija Građevinske Direkcije Srbije, u našu redakciju stigao je odgovor stanovnika na, kako kažu, “obmane ovog preduzeća", kojima su pokušali sa sebe da speru ljagu.

Pre svega kao nelogičnu navode tvrdnju Direkcije kako je "razlog izgradnje benzinske pumpe sa pretakalištem za tečni naftni gas umesto škole i obdaništa proizvod povećanja broja stanovnika i preimenovanja Kumodraške u magistralnu ulicu".

- Stanari naselja imaju mogobrojne materijalne dokaze, da se GDS povodom otklanjanja nedostataka u stanovima u okviru garantnog roka, nečuveno loše ponaša. Primera radi, zbog neispravnih ulaznih vrata na jednoj od zgrada Skupština stanara poslala je od januara više od 50 pisanih dopisa Direkciji. Ulazna vrata su i dan-danas neispravna. Ovo je, samo jedan od primera - završavaju priču stanari, koji će, kako kažu, u narednom periodu zatražiti odgovornost svih učesnika ovog skandala, koji Građevinska direkcija Srbije "priređuje" kupcima stanova.

(K. V.)