Sahrana hirurga Srđana Cvetanovića, koji je pucao u glumicu, pa se ubio: Deca neutešna, zauvek ispraćaju svog tatu (FOTO)

U povorci reči neverice, svi se krste i govore "zar onakav veseljak koji je voleo život da digne ruku na sebe"

Plastični hirurg VMA Srđan Cvetanović (59), koji je 7. septembra ranio svoju devojku, beogradsku glumicu Ivanu Panzalović (30) hicem u glavu na Savskom vencu, a potom izvršio samoubistvo, danas je u 12 sati sahranjen na Centralnom groblju u Beogradu. Među prvima na sahranu pristigla su deca hirurga.

HOROR U CENTRU BEOGRADA: Ugledni hirurg pucao ženi glumici u glavu, pa se ubio!

U povorci reči neverice, svi se krste i govore "zar onakav veseljak, koji je voleo život, da digne ruku na sebe"...

Među njima težak hod, korak po korak, i tišina koja se duboko uvukla u dušu. Troje dece, sin Nikola i ćerke Milica i Sonja ispraćaju oca zauvek, a pored članova porodice i brojne rodbine, u povorci su prijatelji i kolege...

Među njima je i nekadašnji ministar zdravlja i vrsni patolog sa VMA Zoran Stanković.

Nad grobom govori prijatelj, sa kojim se Srđan družio više od 20 godina, načelnik Stepić s VMA.

- Došli smo danas da ispratimo oca, rođaka, prijatelja... Delili smo dobro i zlo do poslednjeg dana. Dragi Srki, pamtićemo te po pažnji i brizi, prijatellja, porodice, kolega...

- Dragi Srki, pamtićemo te kao veselog i šaljivog čoveka, koji je znao da se povuče u sebe. Ali i kao čoveka koji je bio revnosan porodici. Nije bilo teško smisliti rečenice o tebi. Dragi Srki, počivaj u miru, na sigurnom jesi, ali si nas prerano napustio - izustio je vidno potresen njegov drug...

Sanduk je spušten u porodičnu grobnicu, u kojoj počivaju Srđanovi otac i majka.

Kada su se svi povukli, deca su ljubila spomenik i plakala gotovo naglas. Prišla im je jedna žena zagrlila ih i prošupatala:

- Nosio vas je u srcu, za vas je živeo, držite se...

Cenjenom hirurgu nije služeno opelo, a mediji su spekulisali da će troškove sahrane snositi bivša supruga, takođe lekar u Vojnomedicinskoj akademiji.

Da podsetimo, Ivana i Srđan imali su burnu vezu koju su ozvaničili u aprilu ove godine. Živeli su zajedno, a komšije i kolege svedočile su o čestim raspravama nakon kojih je par ponovo bio zaljubljen i skladan.

Ipak, najverovatnije zbog ljubomore, hirurg je presudio sebi u svom stanu na Dedinju, kada je posle žestoke svađe pucao u glumicu iz serije "Kursadžije", kviza "Najbržoi igrač" i filmskih ostvarenja "Montevideo, Bog te video, "The touch", "Poslednja noć".

Na sreću, njoj je metak samo okrznuo čelo i trenutno se uspešno oporavlja na VMA, odakle bi, kako nezvanično saznajemo, trebalo da bude puštena u toku sutrašnjeg dana.

Inače, ona dolazi iz porodice lekara, a samo ona i njena sestra su se opredelile za umetnost.

Sve tekstove pronađite ovde:

U jezivoj pucnjavi na Savskom vencu teško ranjena glumica! Partner joj pucao u glavu, hitno prevezena na VMA! (FOTO) (VIDEO)

Ovo je hirurg koji se ubio jutros u Beogradu: Verio se glumicom, okačio na Fejsbuku da je srećan, pa joj pucao u glavu (FOTO)

Ivana je htela da ostavi hirurga, ali joj on to nije dao: Agonija je trajala dugo, a onda je glumica za dlaku izbegla smrt!

Glumica kojoj je hirurg pucao u glavu poznata je po ovim ulogama: Ivanu ste makar jednom videli na TV-u (FOTO) (VIDEO)

Ivana Panzalović iz bolničke postelje: Moliću se za Srđana dok sam živa, oprostila sam mu!

Ivana će policiji ispričati sve! Tek će se otkriti pravi povod za kobnu svađu hirurga i glumice

Ivana u teškoj depresiji posle stravičnog zločina: Od fizičkih rana se oporavljam, od onih na duši ne

(Telegraf.rs)