Vozač kombija je rekao na granici da se seli. Rutinski su pogledali kombi, i našli POLA MILIONA ČISTE ZARADE (FOTO)

Prekršaj je otkriven kada se za kontrolu prijavio Beograđanin kao vozač kombija „Mercedes“ beogradskih registarskih oznaka.

Carinici su 6. oktobra 2017. godine na graničnom prelazu Bački Breg, na ulazu u zemlju, zaplenili robu u vrednosti od gotovo pola miliona dinara.

Carinik je vozaču "forda" otvorio gepek, i video samo lične stvari i kutiju špageta. Onda je ugledao torbicu, i odmah zvao pojačanje! (FOTO)

Prekršaj je otkriven kada se za kontrolu prijavio Beograđanin kao vozač kombija "Mercedes! beogradskih registarskih oznaka.

Carinicima je rekao da je u pitanju selidba i da prevozi samo belu tehniku.

Nakon detaljnog pregleda vozila utvrđeno je da se osim pet prijavljenih kućnih aparata u kombiju u kartonskim kutijama nalazi i 188 pari novih dečijih patika "Moss Mid", "Stockholm Mid GTX" i "Vigra GTX", a ispod ćebeta bio je sakriven i jedan polovni agregat "Atlas Copco Qas 40" i polovna vibro ploča "Swepac".

Osim toga pronađeno je i 27 polovnih ručnih alatki kao što su brusilice "Bosch" i "Dewalt", ručne i električne testere "Bosch" i "Hitachi", bušilice "Hilti", pneumatski pištolji "Air Mounty" i "Frame Pro", duvač za lišće "Partner 32 GBI", mešalica "Flex R 500FR", laser za nivelaciju "Hilti PR 30-HVS", mašina za nanošenje fasada "Graco ultra max", ubodne testere "Makita" i "Metabo ste 90", cirkular "Makita" i aparat za pranje stakla "Karcher".

Kako vrednost privremeno zadržane robe premašuje trećinu vrednosti prevoznog sredstva, kombi je zadržan do okončanja prekršajnog postupka.

(Telegraf.rs)