Ubila supruga, zamotala ga u ceradu, pa sa sinovima zakopala telo na napuštenom placu kod Kučeva

Nad posmrtnim ostacima najpre će se uraditi DNK analiza

Policija je juče u Kučevu privela 48-godišnju Sonju Ljubenović zbog sumnje da je sa dvojicom sinova, Aleksandrom (24) i Lazarom (19), pre tri godine ubila svog muža Srećka (43) i zakopala leš na napuštenom placu!

Nepoznati detalji iz noći u kojoj je ubijen Arkan: Gavrić skrivan u lozničkoj bolnici, sestrama koje su ga negovale bilo zabranjeno da izađu iz sobe

Srećku se 2015. godine izgubio svaki trag, a inspektori su juče, posle dojave, saznali da se na napuštenom placu nalaze njegove kosti. Tokom ekshuminacije, Sonja je u napadu panike priznala policajcima da je pre tri godine ubila muža i sa sinovima sakrila leš, pa su sve troje odvedeni na saslušanje.

ČEKA SE ANALIZA DNK 

Nad posmrtnim ostacima najpre će se uraditi DNK analiza, kako bi se potvrdio identitet pokojnika, a nakon toga sledi obdukcija, da bi se utvrdio uzrok smrti.

- Tek nakon toga će tužilac moći da zatraži pritvor za osumnjičene i naloži dalju istragu. Njihova porodična kuća je juče detaljno pretresena i postoje veoma jake indicije da iza celog zločina stoji supruga Sonja - objasnio je izvor "Informera".

SUPRUGA SVE VREME TVRDILA DA JOJ JE MUŽ U CRNOJ GORI 

Policija je posumnjala na suprugu, jer je ona pre tri godine prijavila nestanak tvrdeći da joj se suprug nalazi negde u Crnoj Gori.

Takođe, sumnju je pobudila i činjenica da su kosti pronađene na parceli koja pripada porodici osumnjičene žene.

- Međutim, prema kasnijem priznanju ove žene, ona je tokom jedne svađe otela pištolj od Srećka i ubila ga sa nekoliko hitaca. Zatim je sa sinovima zamotala leš u neku ceradu, pa su zamolili poznanika M.I. (40) da ih odveze do njihovog placa u okolini Kučeva. Poznaniku su rekli da je u ceradi umotana zaklana svinja koja je zaražena, pa su hteli da je zakopaju - navodi izvor.

NASILAN I PRGAV 

Meštani Kučeva juče su bili šokirani kada su čuli da je Srećko ubijen.

- Srećko je bio užasno prgav, nasilan i opasan čovek. Nije se nikoga plašio, a glave mu je došla žena - kaže Srećkov poznanik iz Kučeva.

(Telegraf.rs/Informer)