U kakvom je stanju bračni par nakon užasa u Bečmenu: Bojan je hteo da ubije ženu, sebi rezao grkljan

Bojan S. je pokušao da ubije suprugu Gordanu, a onda i da oduzme sebi život

Foto: Privatna arhiva

Bojan S. (40) pokušao je u četvrtak da ubije suprugu Gordanu S. (37) u njihovoj kući u Bečmenu, a onda je sebi pokušao da prereže grkljan.

Kako Telegraf.rs saznaje, muškarac je prevezen u Urgentni centar u teškom stanju i trenutno se nalazi na odeljenju intenzivne nege.

Njegova supruga Gordana se zbog zadobijenih povreda nalazi na ortopediji na Urgentnom centru, potvrđeno je za Telegraf.

Kako saznaje naš portal, komšije su čule tri pucnja, a četvrti metak se Bojanu zaglavio u cevi, pa je zato sebi pokušao da prereže grkljan. Kolima hitne pomoći on je prebačen na reanimaciju, dok je žena sa povredama podlaktice prevezena u Urgentni centar.

Ovaj bračni par, inače, ima sina (13) i ćerku (10), a sa njima u domaćinstvu živi i Bojanova majka, koja je, prema rečima komšija bila sva krvava kada je izašla iz kuće. Nije bilo prethodnih slučajeva nasilja u porodici, a maloletna deca bračnog para, za koju se ne zna da li su prisustvovala tragediji, nalaze se kod babe po majci u Petrovčiću.

- Bili su mirne komšije. Nisu imali nikakvih problema, bar je tako delovalo - rekle su nam komšije koje su bile bliske ovoj porodici. Komšije navode da ne mogu ni da pretpostave šta bi mogao da bude uzrok tragedije.

Kuća u kojoj se desila porodična drama, Foto: Telegraf

Kako saznajemo, Bojan S. je, osim žene, pokušao da ubije i svoju majku i decu.

Ova porodica u Bečmenu ima kuću i stan, a čitava tragedija se odigrala u kući.

Komšije kažu da je povređena žena otrčala kod komšinice po pomoć, a da ju je brat prevezao u Urgentni centar, on je takođe pozvao i policiju.

Radila je u lokalnoj prodavnici, dok se njen suprug bavio raznim poslovima.

Šta se tačno dogodilo i šta je prethodilo tragediji ostaje nepoznanica, iako neke komšije pričaju da je pre tragedije otpočela rasprava zbog prodaje porodične kuće.

(Telegraf.rs)