Otkriveno u kojoj je straćari otac silovao ćerku u Zrenjaninu: Nađeni jezivi dokazi kod groblja

Nakon zverskog iživljavanja nad devojkom joj je navodno zapretio da nikome ne govori

Nakon zverskog iživljavanja nad devojkom joj je navodno zapretio da nikome ne govori / Foto-ilustracija: Shutterstock

Brzim operativnim radom policija je u Zrenjaninu uhapsila J.Ć.(43) koji je osumnjičen da je prekjuče silovao ćerku S.Ć. (23).

On se sumnjiči da je u subotu brutalno pretukao i silovao svoju ćerku u napuštenoj kući nedaleko do Kalvarijskog groblja u Zrenjaninu.

J.Ć. je prema nezvaničnim informacijama ćerku sa kojom stanuje u naselju Bagljaš na silu naterao da ode sa njim u napuštenu kuću koja se nalazi u blizini groblja, piše Informer.

Nakon zverskog iživljavanja nad devojkom joj je navodno zapretio da nikome ne govori šta joj je uradio jer će je u protivnom ponovo prebiti. Nakon toga njih dvoje su se zajedno vratili u porodičnu kuću u Zrenjaninu.

- Međutim, J.Ć. je u toku večeri izašao iz kuće i tada je ćerka telefonom pozvala rođaku i ispričala šta joj je otac uradio. O torturi koju je preživela nesrećna devojka odmah su obavešteni i policija i Više tužilaštvo u Zrenjaninu. Žrtva oca monstruma pregledana je u bolnici i lekari su konstatovali brojne povrede. Urađen je i uviđaj u kući u kojoj se dogodilo seksualno zlostavljanje i pronađeni su fizički dokazi silovanja - rekao je izvor iz istrage.

Video: Spaseno 16 dece, uhapšeno 44 muškaraca: Razbijen lanac pedofilije, pronađeni snimci silovanja beba

(Telegraf.rs)