≫ 

Na silu odveo ćerku u straćaru blizu groblja, pretukao je, pa silovao: Detalji užasa u Zrenjaninu

Urađen je uviđaj u kući u kojoj se zločin dogodio, pronađeni su dokazi silovanja

  • 2
Devojka, zlostavljanje, silovanje, maltretiranje Foto-ilustracija: Shutterstock

Policija intenzivno traga za J. Ć. (43) iz Zrenjanina, koji je osumnjičen da je u subotu brutalno pretukao, pa silovao svoju ćerku (23) u napuštenoj kući nedaleko od Kalvarijskog groblja u tom gradu.

Kako javlja Informer, otac je ćerku sa kojom stanuje u naselju Bagljaš, na silu naterao da ode sa njim u napuštenu kuću, koja se nalazi u blizini groblja.

- Čim su ušli u tu straćaru, J. Ć. je počeo da tuče ćerku, a zatim ju je naterao da sa sebe skine svu garderobu. Kada je devojka to uradila on je nasrnuo na nju. Devojka se opirala, ali ju je monstrum ponovo pretukao, a onda i brutalno silovao - navodi sagovornik Informera blizak istrazi.

Nakon zverskog iživljavanja nad devojkom, on joj je zapretio da nikome ništa ne govori, jer će je u suprotnom opet prebiti. Posle toga su se zajedno vratili u porodičnu kuću u Zrenjaninu.

- On je, međutim, u toku večeri izašao iz kuće, tada je ćerka uzela telefon i pozvala rođaku, kojoj je spričala šta se desilo. Odmah su obavešteni policija i Više tužilaštvo u Zrenjaninu. Žrtva oca je pregledana i u bolnici su lekari konstatovali brojne povrede. Urađen je i uviđaj u kući u kojoj se zločin dogodio, u toku kojeg su pronađeni su dokazi silovanja - navodi izvor iz istrage.

Pošto je J. Ć. u bekstvu, policija je za njim raspisala poternicu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrgud

    2. novembar 2020 | 11:31

    Tog monstruma prvo kastnarati pa na dozivotnu robiju

  • Maša

    2. novembar 2020 | 11:51

    Jadna devojka, trauma za ceo život, a nasilnika ne u zatvor, nego u rudnik da kopa, ni vode ni hleba, sramota...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA